IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да задържите интереса му

30 март 2015 12 10

Съвети, които ще ви помогнат

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В момента вие и вашият партньор може да се обичате, връзката ви може да върви по мед и масло, но нямате гаранция, че това ще продължава вечно. Всъщност в живота винаги нещата се променят, така че трябва да бъдете подготвени за тях.

Разбира се, не е задължително промените да бъдат в отрицателна посока, но след известно по-продължително време, отношенията между двама души биха могли да се влошат. Не един и два са случаите, в които женени двойки започват да спят в различни легла или пък да се карат за всичко, по което имат различни мнения.

Същото може да важи и за двойките, които са заедно от по-дълго време. Нещата не бива да се случват по този начин, защото хората имат нужда да се обичат и да бъдат щастливи един с друг. Това включва и полагането на определени усилия от тяхна страна. Що се отнася до жените, хубаво би било те да поддържат постоянен интереса на своя любим. Ето как:

1. Бъдете спонтанни

След като двама души са прекарали известно време заедно, те попадат в клопката на рутината. Виждат се определени дни, ходят на определени места и излизат с определени хора. И макар че няма нищо лошо в спокойната и приятна рутина, от време на време тя трябва да бъде прекъсвана с нещо неочаквано. Изненадайте любимия си с резервация в някой нов ресторант, купете билети за концерт или направете нещо друго, което е необичайно за вас като двойка.

2. Поддържайте доброто му впечатление

Разбира се, не е нужно да носите грим през цялото време или пък да не си позволявате да му се показвате в спортен екип. Просто понякога трябва да се правите красиви и неустоими само за него. Купувайте си ново, секси бельо или рокля, благодарение на които той няма да може да откъсне очи от вас. Това ще се отрази добре на вашето самочувствие и ще ви накара да се чувствате по-уверени в себе си.

3. Никога не спирайте да се учите

Това е от съществено значение не само за връзката ви, но и за вас самите. Хубаво е, когато и двамата партньори се развиват паралелно и постоянно има на какво да научат другия човек. Ето защо, продължавайте да опитвате нови неща и/или пък пътувайте, тъй като пътуванията изключително много обогатяват хората.

4. Имайте свои собствени приятели

Не позволявайте на вашия мъж да се превръща в единствената ви вселена. Прекарвайте достатъчно време с него, но не пренебрегвайте и социалния си живот със своите приятели. Дори да не си го признават, мъжете се впечатляват, когато една жена не е напълно тяхна. В случая не става въпрос за изневери, а за свободното ви време. Освен това по този начин ще оставите и партньора ви също да излиза със своите приятели, както и да се забавлява без вашата компания.

5. Продължете със срещите

Ако се държите като стара семейна двойка, напълно нормално е взаимно да загубите интерес един към друг или поне интересът да се намали значително. Ето защо е необходимо двамата да продължавате да ходите по срещи. Това ще ви даде шанс да се облечете добре, да водите закачливи разговори. Ако искате да задържите интереса на половинката си, трябва двамата да се държите така, сякаш все още сте във фазата „меден месец“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

TRojka Ahilowa ( преди 8 години )