IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за срещи за бъдещи майки

20 септември 2015 11 01

Бъдещото ви бебе не е причина да се откажете от любовта

Снимка: istock

Снимка: istock

Много майки не оставят бременността да попречи на социалния и любовния им живот.

Проучване на Baby Centre показва, че 61 % от бременните самотни британки вече са намерили друг мъж в живота си или активно излизат по срещи.

Като всички останали необвързани жени и те търсят любовта в сайтове за запознанства, ходят по слепи срещи или разчитат техни приятели да ги уредят със симпатичен господин. Коремът на практика не пречи, ако следвате тези „правила“:

Бъдете честни

Коремчето може да не ви личи, но това не е причина да лъжете човека срещу вас, особено ако искрено го харесвате. Обяснете му положението си и ако той реши да продължи с романса, значи може и да е точният човек.

Изберете подходяща обстановка

Бременността, цигарите и алкохолът не се смесват добре. Затова не е добра идея да си правите среща в бар или някое друго опушено заведение. Изберете разходка в парка или кино вечер, пикник и т. н. – място, на което и двамата да се чувствате комфортно и да се забавлявате.

Не се хвърляйте набързо в безумни връзки

Покрай бременността хормоните ви са объркани и често действате по-емоционално. Не бързайте. Уверете се, че човекът срещу вас наистина е свестен и е това, което търсите, преди да задълбочите отношенията си.

Проверявайте

Вече не мислите само за себе си, а за двама! Затова бъдете скептични и внимателни с хората, с които излизате, особено ако се запознавате с тях онлайн. Преглеждайте прецизно профилите им и събирайте максимално много информация за бъдещата си среща.

Подгответе се

Не е задължително да правите секс, но е хубаво да помислите за това. Винаги носете със себе си презерватив! Важно е да се грижите за здравето си и това на бебето си и да се пазите още повече от всякакви болести и инфекции.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари