IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край със стереотипите! Каква е идеалната половинка според двата пола?

24 октомври 2015 14 35

Блондинките и „силиконките“ загубиха предимството си – официално е

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Какъв е идеалът за перфектна половинка? Този въпрос си задават милиони мъже и жени по света, страхувайки се, че не влизат в закоравелите стереотипи на 21-ви век. Спокойно! Ново изследване показва, че не е нужно да сте блондинка с огромни гърди, за да влезете във фантазиите на някой мъж. Господата пък може да излязат за малко от фитнес залата, защото тялото не е всичко (макар че им дава някакво предимство!).

Ново проучване на сайта за запознанства Match.com разкри за кого всъщност мечтаят и двата пола. Най-желаната жена е брюнетка, а не блондинка. Тя е интелигентна, по възможност лекар или ветеринар. Освен това има дискретна татуировка на място, което само ТОЙ може да види.

Господата признават, че намират за по-привлекателни жени, които обичат да плуват в свободното си време. Дамите от своя страна вече не се целят към мачовци с тела на професионални атлети, а предпочитат мъжът да е умен, с ръководни позиции в някоя фирма и да обича кучета. Може и да не печели милиони, но все пак не трябва да мизерства. Би било добре годишната му заплата да е между 50 000 и 100 000 паунда.

„Проучването показва доста интересни неща. Жените вече не искат някакви мускулести мъже, които обичат да пъчат тела в къси шорти, а търсят някой, с когото да се чувстват по-спокойно и който да намира време за тях вечер, вместо да прекарва часове наред в залата.

Междувременно представителите на мъжкия пол също търсят други качества освен визията. За тях е много важно жената да бъде перспективна и със сериозна професия“, обобщи Кейт Тейлър, консултант по връзките.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари