IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Игричките, които ще го отблъснат

6 май 2016 16 00

Игрите са за децата, любовта за порасналите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Без значение дали имате връзка или излизате отскоро, залагате на някои игрички с очакването, че така ще го привлечете и задържите към себе си. Уви, често вашите схеми имат точно обратен резултат и го отблъсквате. Защо се получава така и кои игри да избягвате, въпреки че сте чули, че работят във ваша полза?

1. Казвате му, че искате да излезе с приятелите си, а след като се прибере сте студена и дистанцирана

Не очаквайте той да разбере тактиката ви. Вероятно очаквате, че той трябва да избере вас пред приятелите си и фактът, че е излязъл, ви разочарова. Не забравяйте обаче, че вие сте дали „разрешението си“ и дори сте го насърчили да го прави. Мъжете не са врачки и трябва да им се говори директно. Ако искате да прекара вечерта с вас, просто му го кажете в прав текст. Последвалото ви поведение само ще го обърка и раздразни.

2. Една минута сте щастлива, а на другата бясна

Това не ви прави мистериозна и интересна, а шизофреничка! Той ще реши, че не можете да се контролирате или имате сериозен психически проблем, особено ако няма видима причина за смяна на настроението ви. Честата промяна на настроението ви ще го накара да се замисли доколко вие сте сериозна и надеждна партньорка, защото една минута може да сте „обвързана“, а на следващата в положение „сложно е“.

3. Не отговаряте на съобщенията му

Двамата си пишете постоянно и в един момент (без видима причина) вие решавате да се забавите с отговора безкрайно. Това е поредната ви тактика да тествате доколко той е заинтересуван и държи на вас. Фактът, че не отговаряте не ви прави недостъпна, загадъчна и „трудна“. По-скоро е вбесяващо и неуважително. Освен това подобни игрички се играят в гимназията! Ако той ви пише, отговаряйте в адекватно време. Дори да не е веднага, го направете до час.

4. Отказвате запланувана среща с приятелите му или семейството му в последния момент, защото сте прекалено нервна

Никога не отказвайте планирана среща, защото така показвате, че тя не е важна за вас. Нормално е да сте притеснена и изнервена, но по-добре говорете с него по темата, а не съсипвайте всичко с куп оправдания. Комуникацията е успешният път към една здрава връзка.

5. Вие сте навън с приятели, виждате гаджето си, но вместо да отидете при него, го игнорирате

С подобно поведение вие засрамвате не само него, а и себе си. Не сте в училище и затова спрете да разсъждавате, че той трябва пръв да дойде при вас. Вие излизате заедно и няма нищо по-естествено от това да отидете и да го поздравите. Дръжте се нормално и приветливо и му покажете, че държите на него и отношенията ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари