IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 ясни знака, че той те харесва

1 септември 2016 15 00

Но не смее да ти го каже директно

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Често на жените им се иска да видят неща, които не може и да не съществуват в действителност. Някои момичета са склонни да вярват, че приятелски настроеното момче ги харесва по един по-дълбок начин, а това да не е точно така. Понякога, обаче, той може наистина да бъде е влюбен в момичето, но да го крие...

Има мъже, които предпочитат да скриват емоциите си, от страх да не бъдат отхвърлени. Други мъже пък предпочитат да се правят на загадъчни и нарочно не показват на жената, че се интересуват от нея.

Ако искате да декодирате поведението на момчето, което ви вълнува, следете го за тези знаци и ще разберете, дали той наистина ви харесва:

1. Той говори за вас

Ако този мъж говори за вас пред приятелите и/или членовете на семейството си, това е добър знак. Мъжете коментират пред най-близките си само жените, които наистина ценят и искат да опознаят по-отблизо. Ако приятелите на този мъж са наясно с вашата професия, вкусове и интереси (защото той им ги е казал) това е доста ясна индикация, че той ви харесва и мисли за вас.

2. Той прекарва време с вас

Ако един мъж е влюбен, той ще иска да прекарва времето си с жената, в която е влюбен. Може би той не е готов да ѝ го каже с думи, но действията му са повече от ясни. Ако дадено момче иска да прекарва свободното си време с вас, то той определено има нужда от вашето внимание и присъствието ви в живота му.

3. Той знае кога е рождения ви ден

Ако един мъж помни вашия рожден ден или други важни за вас дати и събития, той е влюбен във вас и обръща внимание, на нещата, които ви вълнуват и са важни за вас.

4. Той се интересува как се чувствате

Влюбеният мъж абсолютно го е грижа за благополучието и чувствата, на жената, която владее сърцето му. Обърнете внимание на това дали момчето, което харесвате се интересува от емоциите ви и дали ги уважава.

5. Той ви слуша, когато говорите

Мъжете, които не са влюбени, слушат с едното ухо жената. Истински влюбеният мъж е заинтересован от всичко, което дамата на сърцето му казва. Той е внимателен слушател, който вниква в думите на любимата.

6. Той чувства необходимост да ви защитава

Ако един мъж е влюбен във вас, той ще е първият, който ще ви се притече на помощ в труден момент и ще е готов да ви защити и утеши, ако чувствате тази нужда. Това е чудесен показател за чувствата на един мъж към една жена.

7. Той е заинтригуван от вас

Ако един мъж ви гледа по особен начин, ако на лицето му винаги грейва усмивка, когато ви види, ако ви слуша винаги напрегнато или стои безмълвно пред вас и се взира в лицето ви дълго, то той категорично в влюбен във вас.

8. Той ви споделя лична информация

Мъжът споделя интимни подробности за себе си и живота си само на жена, в която е влюбен. Ако той ви се доверява истински, ако се съветва с вас, ако обсъжда с вас важни за него теми, то най-вероятно вие сте доста специална за него.

9. Той се разстройва като не му връщате обажданията

Ако мъжът е влюбен във вас той ще се ужасява от мисълта, че може би сте излязла с друг мъж, когато не му отговаряте на телефонните обаждания. Няма мъж, който да ревнува жена, която не го интересува истински.

10. Той е щастлив, когато е с вас

Ако вие имате силата винаги да подобрявате настроението на даден мъж, това е чудесен знак. Това означава, че той обича да бъде с вас и се чувства наистина приповдигнато във вашата компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари