Да поствате в социалните мрежи всичко, което се случва в живота ви, е изкушаващо. Но това едва ли е във ваша услуга. Без значение дали имате 100 или 1000 „приятели/последователи“ в социалните мрежи, едва ли е необходимо да знаят всички пикантни детайли за личния ви живот. А и тук не става въпрос само за вас, а и за половинката.

Вижте какво никога не трябва да излагате в онлайн пространството, освен ако не искате да станете за смях, подбив или да съсипете връзката си!

1. Уменията му в леглото

Може би искате да се похвалите, че имате до себе си секс бог? Или пък сте ядосана на гаджето и искате да му натриете носа като го унижите с детайли относно слабото му представяне в леглото? Такива удари под кръста са доста низки, а и се замислете какво ще стане, ако ви върне жеста. Подобно поведение е унизително и за вас самата, детинско и отблъскващо. Правите лоша услуга на себе си, защото никой мъж не би поискал да е с вас, след като така безцеремонно коментирате интимни неща, които трябва да си останат между затворените стени.

Още по темата

2. Скандалите ви

Няма значение дали става въпрос за обикновен спор, грандиозен скандал, раздяла или дори развод, лоша идея е да коментирате случващото се в социалните мрежи. По този начин настройвате хората срещу половинката си, а ако после се сдобрите, ще бъде трудно да подобрите имиджа му. Освен това в техните очи ще изглеждате като лабилна жена, която не знае какво иска, особено ако често коментирате проблемите и разделите си в мрежата. Да не забравяме, че той няма да реагира особено добре като разбере, че разкривате публично личния ви живот.

3. Дебатите в отношенията ви

Ако имате колебания относно някой въпрос, по-добре се консултирайте с роднини, експерти по връзките или приятели – хора, които ще ви дадат по-адекватно мнение от група непознати, които занимавате с личните си терзания и на които задавате „философски въпроси“ онлайн.

4. Пасивно-агресивни послания

Може би ще се почувствате по-добре като пуснете мистериозен статус като: „Не мога да повярвам, че отново трябваше да понеса това! Не разбирам защо ми го причинява...“, но вашите онлайн приятели и последователи веднага ще започнат да си правят изводи. Подобни постове могат да навредят на връзката ви, защото няма как да контролирате какви коментари ще съберат и дори да не искате, отново може да настроите негативно спрямо нищо неподозиращия си партньор ваши общи познати и приятели, които дори да го конфронтират по своя инициатива.

5. Каквото и да било в първия месец от връзката ви

Наречете го суеверие или просто предпазливост! Истината е, че трябва да мине някакво време преди да сте наясно точно какви отношения имате. Би било странно и малко прибързано веднага да се хвалите, че сте във връзка, когато сте се запознали с човека преди седмица. Самият той също може да се уплаши като види как сте се вкопчили в него с куп любовни постове, селфита и т. н. Ако той изрично е дал съгласието си да тръбите на света, че имате връзка, тогава вече може да си позволите да се хвалите в мрежата.