IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няколко сигурни знака, че сте егоисти в леглото

23 март 2013 13 30

Дали не е време да направите положителни промени в сексуалния си живот?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Някои хора, и мъже, и жени, не си дават сметка, че в леглото нагласата им е „всичко за мен". Този тип поведение едва ли допада на другия участник в секс-рандевуто. Макар да е важно, да сте доволни от сексуалния си живот, той не трябва да бъде за сметка на нуждите и потребностите на партньора ви.

Предлагаме ви сигурните знаци, които ще ви покажат дали са егоисти между чаршафите. Ако някой от тези признаци ви описват, явно е време да направите положителни промени в сексуалния си живот.

Все пак за поддържането на здравословен сексуален контакт са необходими двама ентусиасти.

1. Вие никога не инициирате секс

Може и да сте просто мързеливи, но е редно от време на време и вие да правите първата крачка към ласките. Това не само, че няма да навреди на връзката ви, но ѝ ще я раздвижи. Мъжете искат да усещат силното желание за секс на жената и се радват, която тя го инициира първа. Жените пък не обичат мързеливи и мрачни половинки, които предпочитат да си гледат мача, пиейки бира, пред това да покажат малко ентусиазъм в леглото.

2. Не се интересувате, какво доставя удоволствие на половинката ви

Едно е да имате гол ентусиазъм за секс и съвсем друго да знаете как да доставите удоволствие на партньора си. Въпросът е не само и двамата да стигнете до кулминацията, но и да покажете че се интересувате от желанията на половинката си, така че тя да изживее още по-силни усещания.

3. Не влагате кой знае какви усилия по време на секс

Ако всички ваши движения в леглото са с цел да стигнете до върха, без да се интересувате от другия участник в спектакъла, то вие категорично сте егоист в спалнята, който се интересува само от себе си. Ако това вашето поведение „на звезда" е при всеки полов акт, то вашият партньор може да скоро да се умори да играе в поддържаща роля.

4. Оставяте половинката си да „свърши цялата работа"

Ако вие просто си лежите и чакате човека с вас да се труди неуморно, за да ви докара до екстаз, то вие освен егоисти, сте и скучни любовници. Не очаквайте от половинката ви да прави всички ходове в леглото. Опитайте се да покажете малко сътрудничество и съпричастност към ситуацията. Вашите усилия ще окуражат партньора ви и ще го накарат да ви желае повече.

5. Не обръщате внимание на секс предложенията на половинката ви

Ако вашата половинка периодично ви подхвърля някои палави предложения за изпълнение между чаршафите, но вие или не им се впечатлявате особено, или ги забравяте на секундата, то вие ще акумулирате негодувание у партньора си рано или късно. Ако предложенията не са вредни, болезнени или опасни за някой от вас, постарайте се да откликвате на най-добрите идеи. Новите преживявания в леглото са неделима част от всяка здравословна, сексуална връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Никодим ( преди 10 години )
Защо ли в този сайт статиите са все за мъже дръвници и палави и интересни жени?Може би съм без късмет но все съм попадал на жени типични егоиски.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар