IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-лошите места за секс

28 май 2014 14 45

Внимавайте, може да бъдете арестувани... и не само!

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Понякога ви се иска да разнообразите сексуалния си живот и най-лесното, което ви идва на ум, е да изберете по-екстремно, публично място да се отдадете на страстта си. Със сигурност адреналинът ви ще се повиши, но имайте предвид, че повечето места крият някои опасности... и може да попаднете зад решетките!

Ето и кои са „най-лошите“ места за секс:

На борда на самолет

Секс в самолет е сред желанията на 33 % от американските мъже. Но за една британска двойка тази фантазия приключи с белезници. Шумовете по време на акта се оказаха смущаващи за голяма част от останалите пътници и те подадоха оплакване. Не само това, ами и родителите на младата дама били в самолета!

Неудобствата да правите секс в самолет са турболенцията, тясното пространство (тоалетните не са особено приветливи) и опасността да попаднете под ударите на закона, заради някой раздразнен пътник.

В църква

Възрастна двойка бе арестувана в Солт Лейк Сити, Юта, след като бе хваната да си разменя орални ласки и то по време на сватба. Разкрепостените църковни посетители дори не са били поканени на събитието! Освен това музиката в църквата въобще не е романтична и възбуждаща... да не говорим за миризмата на тамян, здравец и свещи. А и да се милвате под погледа на Богородица, Исус и куп светии си е направо извратено.

В публичен басейн

Двойка случайни хора била хваната от полицейски служител да прави секс в басейн на комплекс на плажа Бока Ратън. Влюбените бързо напуснали мястото, но след това мъжът се върнал да спори с полицая и се озовал в ареста.

Басейнът не е добро място за ласки и по ред други причини – сексът не е много приятен във вода, защото не позволява естествената лубрикация на телесните части, а във водата (особено в басейните) има всякакви бактерии и зарази и може да хванете най-малкото гъбички или по-сериозна инфекция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )