IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грешките, които жените правят по време на секс

3 юли 2016 15 30

Ако искате да изпитате истинско удоволствие, помислете за това!

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сексът е прекрасно изживяване, което има много ползи и носи удоволствие. И макар спонтанните ласки да са често препоръчвани за запазване на тръпката и вдигане на адреналина, човек трябва да е предварително подготвен за тях... и не говорим само за презервативите в джоба!

Някои малки грешки, могат да съсипят любовното изживяване и да го превърнат в нещо неудобно, срамно и дори неприятно. В някои случаи дори ще отблъснат мъжа и той ще се изпари като дим. Къде грешат жените по време на секс?

1. Окосмяване

Има мъже, които обичат жените им да са космати в интимната зона, но в общия случай рошавите „прически“ са убиец на либидото. Освен това те са неподходящи и от хигиенна гледна точка, особено през горещите месеци. Затова не пропускайте коламаската или бръсненето без значение дали имате активен сексуален живот или не. Не знаете как може да ви изненада съдбата!

2. Секс на тъмно

Представителите на силния пол са визуални същества и се възбуждат най-вече от гледката на женското тяло и лице. Оставете притесненията настрана и дайте шанс на партньора си да ви се порадва. Щом е с вас, очевидно ви харесва, каквато сте. Ако все пак сте прекалено срамежлива, може да не пускате лампата, но подгответе романтично осветление със свещи.

3. Мъжът трябва да мисли за предпазните средства

Когато мъжът е възбуден, той не мисли, приемете го. Винаги бъдете подготвени с презерватив наблизо и не очаквайте автоматично той да се е погрижил за това.

4. Сексът не е любов

Сексът е химия, страст, експлозия, но не означава автоматично любов. Затова не очаквайте вана от рози, любовни обяснения и предложение за брак, след като скочите в леглото с него. Ако нямате сериозна връзка с човека, с когото спите, по-добре не водете романтични разговори след като сте намачкали чаршафите... най-вероятно ще го отблъснете и ще реши, че сте „лепка“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Дедо Фъч ( преди 7 години )
Така е.Сексът не е любов.Любовта си е любов,сексът си е секс.Двете нямат нищо общо помежду си.Но....хубавият секс може да породи любов.Докато обратното не е в сила.Жените са хубаво нещо,но и с тях не бива да се прекалява.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
shrek ( преди 7 години )
Добре започваш, ама сега кой ще довършва?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар