IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво си мисли тя по време на секс

31 май 2013 08 40

Най-често умът ѝ работи в съвсем друга посока от случващото се с тялото ѝ

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Обхванати от страст и похот, можем лесно да загубим ума си. Всъщност това важи най-вече за господата, защото те имат две глави, с които да мислят и по време на секс водеща е долната. Дамите от своя страна никога не спират да мислят. Може и да не говорят (което пак се случва рядко), но не и да мислят! Дори в разгара на любовната игра сивото им вещество работи с пълна сила и то най-често не във ваша и дори тяхна полза.

Ето и какво издават 1000 дами, участвали в анкета на сайта Women's Health, относно техните мисли по време на секс:

1. „Страхувам се, че той ще реши, че не съм достатъчно добра и това ще провали шансовете ми за връзка с него"

57% от анкетираните дами издават, че по време на секс се чудят дали партньорът им наистина се наслаждава на акта и на самите тях.

„Бъдете по-конкретни за това, което искате", казва Луи Паджет, автор на книгата „Как да ѝ доставим абсолютното удоволствие". Колкото по-детайлно ѝ обясните какво харесвате, толкова по-уверена ще става тя в леглото.

2. „Иска ми се да свърши по-бързо"

Изненада: Идеалният секс трае между 3 и 13 минути, казват секс-терапевтите в свое проучване.

Съвет: Следете тялото и дишането ѝ. Те ще ви подскажат какво всъщност изпитва партньорката ви в момента.

3. „Ужас! Избръснах ли си краката?"

Повече от 50% от запитаните дами признават, че мислят за несъвършенствата във визията си всеки път, когато правят секс.

Докосвайте я навсякъде, за да се почувства желана и по-уверена. Ако дамата страда от липса на самочувствие, това ще влоши качеството на секса. Опитайте се да я разсеете от „грешните" мисли, като покажете видим ентусиазъм към някоя специална част от тялото ѝ, казва д-р Джой Дейвидсън, автор на онлайн сериите The Joy Spot .

4. „Мисля си за тройка по време на секс, но в действителност не искам да участвам в такава".

Много жени имат бурни сексуални фантазии, които си остават в тяхната глава и ги възбуждат, но реално не биха се осмелили да ги реализират. В това няма нищо лошо, за да поддържате възбудата по време на вашата любовна игра, вие може да и нашепвате вашите фантазии, които включват и нея.

Може пък вие да ѝ дадете тези двама мъже, като влезете в две роли в леглото, казва Паджет.

„Бъдете дивият мъж, необузданият любовник и едновременно нежният и чувствителен джентълмен, които обсипва тялото ѝ с нежни целувки".

5. „Представям си, че притежавам целия контрол, нямам задръжки и вкарвам в секса и някои играчки"

За съжаление, повечето жени са прекалено срамежливи и това си остава само в тяхната глава. Една трета от анкетираните представителки на нежния пол разкрива, че си мисли за „мръсни" неща, но няма куража да ги изрече на глас, нито да помоли за тях.

„Често техните задръжки да говорят на глас са свързани със собствената им несигурност – като това, че се притесняват как изглеждат", казва Ивон Фулбрайт, автор на „Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover". Така че не спирайте да ѝ говорите мило – как ухае, как ви възбужда гласът ѝ, пъшкането ѝ... вдъхвайте ѝ постоянно увереност!

6. „Понякога си мисля, че все още имам неща в коша, които после трябва да изпера"

Една на четири жени споделя, че по време на секс си мисли за домакинска работа. 20% от анкетираните пък си мислят за службата.

Това се дължи на факта, че рутинният секс отегчава. Така че е време да вкарате малко страст и изненадващи моменти.

Ето и как да привлечете нейното внимание (предложения на самите анкетирани жени):

Говорете ѝ „мръсотийки": 17 %

Станете по-агресивен и игрив, като я дразните: 27%

Дърпайте я за косата: 7 %

7. „Без да искам го сравнявам с бившия ми. Става съвсем несъзнателно!"

Да, те си мислят за други мъже по време на секс. Всъщност цели 51 % от дамите признават, че фантазират за други мъже, но 74% биха се почувствали наранени, ако партньорът им си мисли за други жени. Ето на това му се казва двоен стандарт!

За да привлечете вниманието ѝ, задавайте ѝ въпроси като: „Какво искаш да ти направя сега?". „Така харесва ли ти?". „Какво ще кажеш сега да преместя езика си между краката ти и ...?". И тя ще е наясно, че вие, не другите въображаеми образи ѝ доставяте удоволствието в момента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари