IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете ядат с 93% повече пица на среща с жена

19 януари 2016 15 10

Така демонстрират мъжество и здраве

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мъжете са готови на какво ли не, за да впечатлят представителките на противоположния пол и това не е изненада. Едва ли обаче сте предполагали, че рискуват да преядат, само и само да се харесат на своята дама.

Ново изследване на университета Корнуел разкрива, че представителите на силния пол се хранят в пъти повече, когато са на среща с жена, а когато консумират пица, са склонни да погълнат с 93% повече от обикновено. Проучването е направено в американска пицария, като учените са установили, че мъжете, които са на среща с жена, са хапвали средно с по 3 парчета повече, отколкото тези, които са били в компанията на представители от своя пол.

Според изследователите това е форма на перчене, с която господата подсъзнателно искат да покажат, че са здрави и силни.

Дали обаче тъпченето с пица е секси според дамите?

Мъжкият сайт Men’s Health пусна анкета сред читателките на сайта Women’s Health, задавайки им този въпрос. Изненадващо 56 % от отговорилите (около 1500 жени) разкриха, че според тях е секси.

И все пак специалистите по диети и хранене препоръчват на господата да избягват пицариите като място за среща с потенциални партньорки, защото преяждането е нездравословно. Ако обаче държите да хапвате пица на своята среща, по-добре си вземете такава на парче, за да може да контролирате поеманото количество.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари