52% от мъжете искат пенисът им да е по-дълъг, 34 % да е по-дебел, разкрива проучване на популярен здравен уебсайт. Защо мъжете са обсебени от размера? Уви, повечето все още вярват, че именно повечето сантиметри ще ги направят богове в леглото и ще им осигурят обожанието на срещуположния пол. Истината обаче е съвсем различна.

1 мит: По-голям, повече удоволствие!

Господата може и да вярват в това, но дамите свързват големия мъжки атрибут с болка, а не с оргазми. През 2014 г. Излиза материал след проучване в едно селце в Кения с доста надарени мъжки екземпляри, в което жените открито казват, че големият размер им причинява болка.

2 мит: Пенисът никога не може да е прекалено голям и да не пасне

Съществува понятие като съвместимост. И вашият пенис и нейната вагина може да не се разберат изобщо. Женските полови органи са с различен размер, дълбочина и гъвкавост. Често причина за болка може да бъде не само съвместимостта, а и липсата на естествена лубрикация. Постарайте се партньорката ви да е възбудена.

Още по темата

3 мит: Важно е самото проникване

Голяма част от нервните окончания в областта на женските гениталии не се намира във вагината, а и звън нея. Доста жени признават, че по-дългият пенис по никакъв начин не се отразява на оргазма положително и дори може да възпрепятства достигането му. Не забравяйте да стимулирате клитора ѝ по време на същинския акт, оказва се, че той е по-значим за дамите.

4 мит: Еректиралият пенис е поне 18 см

Изследване показва, че най-високата средна стойност за размер на пениса държат венецуелците и дори техните интимни части не достигат заветните 7 инча (17,78 см). Средната дължина на мъжкото им достойнство е 17.01 см.

5 мит: По-голям номер обувки – по-голям размер на пениса

Този мит се базира на лондонско изследване от 2002 г. В него са съпоставени размерът на пениса и номера на обувки на 104 мъже. Това обаче далеч не е достатъчно да се прави някакъв глобален извод.

6 мит: Може да увеличите размера без операции

Вероятно сте попадали на десетки реклами на хапчета и кремове, които обещават да увеличат достойнството ви. Пълни глупости! Единственият начин да промените размера си е чрез операция. Останалите продукти действат като фокусират кръвния поток в областта на пениса. Това състояние е временно.