IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо най-хубавият секс е в 30-те?

16 януари 2018 16 00

Тогава вече знаете какво искате

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Недейте да жалите по „загубената си младост“ т. е. отишлите си 20-те.

През 30-те животът е не по-малко хубав и пълен с невероятни изживявания. Всъщност има доста неща, които са в пъти по-добри, когато влезете в този възрастов диапазон. И едно от тях е сексът.

Причините:

1. Напрежението пада

Разбира се, че искате да доставите и изпитате удоволствие. Но вече няма какво на кого да доказвате. Чувствате се по-добре в кожата си и не се тревожите толкова за сексуалното си изпълнение.

2. Разбирате по-добре тялото си

Наясно сте кои пози работят за вас и ви доставят по-голямо удоволствие, както и кои са ерогенните ви зони и какво ви възбужда.

3. Качество пред количество

Това би трябвало да е мотото ви и в предното десетилетие, но вероятно тогава сте се фокусирали върху трупането на опит с различни партньори. Сега вече няма какво да изпуснете и спокойно можете да кажете НЕ, ако смятате, че няма да получите желаното удоволствие.

4. Край с безсмисления секс

През 30-те човек все повече се замисля за семейство и започва да гледа на секса не просто като на средство за удоволствие за една вечер, а за изживяване с перспектива – т. е. зачеване.

5. Умеете да комуникирате с по-малко задръжки

Вече сте по-уверени, знаете какво ви харесва, познавате тялото си и можете лесно да навигирате партньора си, в случай че има нужда от напътствия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
ne znaia . az v tozi period ot jivota si po4ti ne sum bila v ku6ti , ot rabota, ta da imam na4in za sravnenie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар