IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър се завръща като убиец на вампири

17 април 2018 09 00

Звездата от „Дневниците на вампира“ ще търси лек срещу вампиризма в нов сериал

Снимка: CW

Снимка: CW

Иън Сомърхолдър се завръща на малкия екран в нова вампирска сага. Звездата от „Дневниците на вампира“ се присъедини към екипа на продукцията V-Wars, продуцирана от Netflix и базирана отново на комикс, както повечето актуални сериали в момента.

В сериала, чийто първи сезон ще излезе в 10 епизода, Сомърхолдър влиза в ролята на д-р Лутър Суан. Героят му се е вкопчил в идеята да излекува най-добрия си приятел Майкъл Файн който става чудовище, след като е ухапан от кръвопиец, пише The Hollywood Reporter.

„Не сме се и надявали на по-добър избор за главна роля от Иън Сомърхолдър, който има невероятен опит в жанра покрай дългогодишното си участие в „Дневниците на вампира“, в образа на д-р Суан, който е творческата сила зад този сериал, както и режисьор на сезона. Много сме развълнувани от възможността да си партнираме с Netflix“, сподели Дейвид Озер, един от ексклузивните продуценти на сериала.

Все още не е ясно с кои актьори ще си партнира Иън, нито е обявена премиерна дата за пилотния епизод. Припомняме, че Сомърхолдър приключи дългогодишното си участие в „Дневниците на вампира“ в края на 2017 – продукция, в която не само играеше главна роля, но и на която бе продуцент и режисьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари