IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Магически пейзажи оживяват върху женски тела

23 юни 2014 12 41

Уникален по рода си бодиарт

Снимка: John Poppleton

Снимка: John Poppleton

Красотата на женските форми е издигната на пиедестал в един магически проект, пресъздаващ уникални пейзажи по един забележителен начин. Ултравиолетови изображения са проектирани върху голия гръб на жени.

Джон Поплетон е човекът, създаващ тези невероятни произведения на изкуството. Те са изрисувани директно върху кожата, като „магическата” съставка са флуоресцентни нюанси на лилаво, оранжево и зелено. След като рисунките биват фотографирани, резултатите са наистина впечатляващи.

Проектът се нарича „Under Black Light“ и се състои от зрелищни природни пейзажи като африкански залези, тропически океани по време на буря и планински вериги под лунна светлина. Не липсват и космически сцени на звезди, галактики и блестящи сияния.

Тайната на заснемането на бодиарта се крие в черната светлина, на чийто фон се появяват привидно светещи изображения. Джон включва извивките и формите на моделите, а при част от снимките някои участъци на платното са извън женското тяло.

Влезте в нашата галерия и разгледайте страхотните природни пейзажи върху женски тела.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )