IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как парите влияят на сексуалния ви живот

2 септември 2014 14 44

4 неочаквани истини

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Може и да не сте се замисляли как съдържанието на портфейла ви може да повлияе на вашите оргазми, но в действителност има връзка между тези две неща.

Според едно ново изследване на списание Money, има доста шокиращи начини, чрез които състоянието на банковата ви сметка може да окаже влияние върху действията ви в спалнята.

Ето и четири от тях:

1. Равните доходи на съпрузите са гаранция за повече секс в семейството

Когато и двамата партньори печелят една и съща или приблизителна сума пари, това е добре за сексуалния им живот. Според проучването 51 процента от тези двойки се радват на горещ секс. Изобщо не може да се каже същото в случаите, когато мъжете изкарват по-малко пари от жените си.


2. Паричните проблеми водят до занижено либидо

Нищо не убива настроението за секс по-бързо от един огромен скандал, свързан с пари. Това са данните от едно неотдавнашно проучване, от което става ясно, че споровете на тема „финанси“ са най-честата причина за конфликти между съпрузите, а „неудобните“ разговори за пари съсипват всякакво желание за интимност.

3. Високата заплата стимулира сексуалния живот

Изглежда, че парите все пак могат да купят секс... не, не по начина, за който се сещате. Изследване, публикувано в списание International Journal of Manpower, установило, че хората и в частност мъжете с по-високи доходи, правят секс минимум четири пъти в седмицата.

4. Прекарвате повече време в мисли за пари, отколкото в мисли за секс

Скорошно проучване установи, че 77 процента от жените мислят за пари по-често, отколкото мислят за секс. Тоест, състоянието на банковата им сметка е много по-важно, отколкото това колко често се отдават на ласки с любимия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tokyo534 ( преди 9 години )
Като падаща звезда съм бързо ги харча , не мога да пътувам докато набележа челта си , парите се стопяват преди да я стигна , Винаги някой е първи . Но сега промених тактиката едно мое момиче цял град взимам тека ще имам много момичета ! После ще дигна бял черешв погизнат във кръв за знаме , да се махат от моята територия ще имам свят само от жени !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MX ( преди 9 години )
То народа си го е казал: "Като свършат парите, започват кавгите."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар