IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е най-подходящото време през годината за срещи?

3 януари 2016 10 30

Късметът работи за вас най-добре през лятото

Снимка: Outwatch

Снимка: Outwatch

Сайтът eHarmony.co.uk създаде календар за срещи, който помага в търсенето на партньор за секс без ангажименти или по-сериозна връзка. Ето и кой месец е най-подходящ за да срещнете нови хора в живота си, а защо не и принца!

Януари – Нова година, ново начало. Сега е моментът да си поставите целите за следващите 12 месеца и да се впуснете в различни и интересни преживявания.

Февруари – Денят на влюбените мотивира много необвързани хора да се огледат за нова половинка.

Март – Често тогава се реализират вторите, третите, четвъртите или петите срещи, след новото запознанство на Деня на влюбените или Нова година. В първия месец от „връзката“ вече става ясно ще я бъде ли или не.

Април – Шумните празници вече са отминали и мъжете и жените масово усещат спад в любовните емоции. По Великден по-важно е яденето, а не половинката.

Май – Пролетта кара хормоните да бушуват. Месец преди лятото и двата пола започват да планират евентуалните си забежки, но всичко е само в главата им и се отдават на спорт и диети, за да влязат във форма.

Юни – Мирише на море! Подготовката за лятната почивка кипи с пълна сила и нищо друго не е от значение.

Юли – Гола плът, мускулести тела, сексуалната енергия се усеща навсякъде. Лятото е време за флиртове, но имайте наум, че малък процент от тях могат да прераснат във връзки.

Август – Купонът все още тече! Плажовете са пълни, желанието за нови познанства и шансът за такива е огромен.

Септември – В края на лятото инстинктивно се настройваме за работния процес и любовният ни живот замира.

Октомври – Времето е гадно, нощите стават все по-дълги и желанието за социални сбирки намалява.

Ноември – Хората започват да се настройват за коледните и новогодишни празници. Умът им е зает с бюджети, планове за семейни вечери и куп други традиционни задължения, които изместват мисълта за половинка на заден план.

Декември – Първата половина на месеца е заета с подготовката за Коледа. След празника обаче палавите мисли и желанието за нови познанства и намирането на партньор се засилва. Алкохолът помага за реализирането на крайната цел.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари