IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че мъжът си пада по сериозните връзки

22 юни 2015 12 54

Как да познаем партньор от този тип?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Срещнали сте човек, който успява да накара стомаха ви да се свие всеки път, щом телефонът звънне.

Прекарвате времето си заедно, смеете се и някак си вече му имате доверие. Усещането, че най-накрая сте намерили някой, който да покрие всичките ви критерии и очаквания, поглъща цялото ви съзнание и сякаш летите, а не стъпвате по земята.

Всичко е чудесно, докато не започнете да усещате, че се влюбвате. Точно в този момент имате нужда от някакъв вид потвърждение, че чувствата са взаимни и цялата тази приказка не е поредната загуба на време.

Обикновено знаем, че мъжете невинаги умеят да изразяват своето емоционално състояние или поне често е явлението на откровено разминаване.

Въпреки това, има някои определени знаци и маниери на поведение, които със сигурност могат да ви подскажат, че сте в правилна посока.

Ето как да разпознаете мъжа, готов да бъде с вас в истинска и пълноценна връзка.

1. Няма връзки за една нощ

Един от най-ясните знаци на сериозния мъж е фактът, че няма връзки за една нощ. Да, може би в миналото се е случило няколко пъти, но като цяло не се е превърнало в практика и определено не е маниер на поведение. Дори и след като прекарате първата нощ заедно, обикновено първото нещо, което ще откриете в телефона си на сутринта е въпрос от типа на: „Какво правиш?“ или запитване за евентуални планове този уикенд.

2. Съвзема се след раздяла с нова връзка

Мъжът на сериозните връзки, който наскоро е претърпял раздяла, се старае да се захване отново в перспективни отношения, а не със забавления само за почивните дни. Бившите му партньори обикновено винаги са изключително ядосани от факта, че са забравени толкова бързо, особено след като им е казвано през цялото време, че те са единствените.

3. Не може да влезе в образ на „играч“

Тук става въпрос за поредния мъжки стереотип – „играчът“. Дори и да не спада към тази порода, може да се появи временно объркване, че забавленията и флиртовете са това, което иска. Обикновено това завършва с молби и извинения отново да си го приберете и да му простите. Просто сериозните мъже не могат да разделят физическото от емоционалното и това им пречи да се занимават с краткотрайни отношения.

4. Новите му половинки приличат на бившите му

Колкото и добре да вървят едни отношения, винаги се стига до разговора за бившите. След като вече имате информация за името, веднага проверявате всички профили в социалните мрежи, просто за да добиете представа. Мъжете, търсещи връзка, обикновено имат точно определен вкус и рядко му изневеряват.

5. Не е щастлив сам

Хората, които постоянно търсят сериозни отношения буквално могат да бъдат зависими от това, да имат човек до себе си. Когато нещата не потръгнат и се стигне до евентуална раздяла, те трудно приемат мисълта, че трябва да останат сами. Вместо да преодолеят факта, че не са си самодостатъчни, търсещите връзка просто се впускат в търсене на поредния партньор.

6. Няма история за „голямата любов“

Няма как и да има. След като влага наистина много във всяка една следваща връзка, нито една не може да бъде откроена като велика любов. Това определение обикновено се дава на човек, който е дошъл и е преобърнал живота ни, променил ни е така, че никога повече не сме същите.

7. По-склонни са да се оженят заради точно време, отколкото по любов

Подходящото време да срещнеш някого в живота си е жизненоважно. В живота, хората сами могат да преценят дали е дошъл моментът, в който да се задомят. Когато мъжът има само и единствено сериозни връзки, често не е чак от такова значение с кого точно са. Те ще създадат семейство, ако вярват, че вече е време за това.

8. Мъжете от сериозния тип също изневеряват

Истината е, че понякога мъжете, които през целия си живот са били в сериозни връзки, изневеряват повече от така наречените „играчи“. Разликата е, че представителите от втория тип не са склонни да се обвържат, освен ако наистина не срещнат подходящ човек и често му остават верни. Мъжете, притежаващи само сериозни връзки в своето минало, са по-склонни в някакъв момент да се отдадат на първично желание, без да помислят за последиците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари