IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо да НЕ се събирате никога с бившия?

19 септември 2015 10 52

Някои основателни причини

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всеки иска да намери подходящата половинка до себе си. Това е този човек, който в най-смелите ни мечти е съвършената комбинация от характер, визия и умствен капацитет.

Разбира се, без да се оставя настрана грижовността и съобразителността. Тъй като всичките ни изисквания много трудно могат да намерят реална човешка форма, понякога трябва да направим компромис или поне да осъзнаем, че наистина няма пълно щастие.

Докато търсим този принц на бял кон и се разочароваме все повече основно от конете, които срещаме, през главата ни се промъква плахо мисъл, която с времето, самотата и отчаянието се превръща във фикс идея.

Защо да не се съберем с бившия? Да, може да си има своите недостатъци, но пък имахме толкова хубави моменти заедно... Да, ама не.

Представяме ви причините, с които лесно да туширате подобни грешни мисли.

1. Той е бивш и за това си има причина

Направихте избор да си тръгнете от тази връзка. Независимо от това, каква в действителност е тази причина, премахнахте човек, когото обичате и го изгонихте от своя живот. Изисква много смелост да разбиеш нечие сърце.

2. И двамата все още имате проблеми

Разделите обикновено се появяват заради неразбирателство по нещо много фундаментално и основно като например семейство, характер, доверие, уважение, комуникация и така нататък. Много вероятно е тези неща все още да са проблемни. Ако не сте се справили с разрешаването им първия път, може би няма да можете нито във втория, нито в третия.

3. Хората не се променят

Като малки всички сме чували мъдрата мисъл, че хората не се променят никога. И колкото и странно да ни звучеше тогава, житейският опит доказва това твърдение. Понякога поведението може и да се промени, но човек не е способен да се отдалечи много от това, което всъщност е.

4. Правим грешки, за да се научим от тях

Смисълът на грешките е да се поучим от тях. Не да повторим историята едно към едно. Ако вече знаете, че няма да се сработите като двойка, защо да инвестирате още време в това? Фокусирайте се върху това, което се развива във вашия живот и останете позитивни.

5. Само защото се познавате, не значи, че е правилно

Бившите гаджета са позната територия, макар че човек никога не знае какво следва. Да се впуснеш в непознатото може да бъде много вдъхновяващо. Не се ограничавайте с миналото.

6. Има много риба в морето

Сериозно, просто бъдете по-активни. Има много хора навън. Това не означава, че всички са перфектни, но има много необвързани потенциални половинки, които могат да се превърнат в забавно и романтично изживяване.

7. Заслужавате повече

Очевидно бившият ти не е достатъчно добър за теб. Никога не се задоволявай с по-малко. Заслужаваш най-доброто, затова се цели на върха. Животът може да не е като приказка, но всеки един човек заслужава своя красив край.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари