IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които не е справедливо да очаквате от партньора си

26 септември 2015 10 10

А още по-малко да ги изисквате

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Има някои неща, които вашата половинка би трябвало с желание да прави за вас, а също така има други неща, които вие пък нямате право да искате от своя любим.

Вашият партньор не ви е кукла на конци, което означава, че не трябва да се опитвате да контролирате всеки аспект от живота му.

Дори ако гаджето ви/съпругът ви е готов да умре за вас, ако го поискате от него, това не означава, че е редно да го правите.

Ето и няколко неща, които е несправедливо да очаквате и/или изисквате от своя любим:

1. Да прекрати свое приятелство

Със сигурност има и изключения от това правило и все пак не е редно да искате от половинката си да скъса свое старо и голямо приятелство, само защото не харесвате въпросния човек/приятел на гаджето си. Ако вашият любим има кръг от незрели приятели, с които обича да излиза и това намалява вашите контакти и срещи с него, сигурно ще се ядосвате и ще ревнувате, но все пак той сам трябва да си реши с кого да бъде приятел.

2. Да отслабне

Вие трябва да обичате любимия си такъв, какъвто е, без значение как изглежда към момента. Не е редно да искате от него да пази диети, да ходи на фитнес, да си смени стила на обличане или да си промени прическата. Има начин деликатно да му намекнете, ако не одобрявате някое от тези неща, свързани с външния му вид. Не трябва обаче да искате от него да се променя тотално, за да ви се хареса.

3. Да спре да гледа порно

Някои жени смятат гледането на порно от мъжете си за вид изневяра. Факт е обаче, че за вашия любим винаги ще има и други привлекателни жени на света, дори да не ви го казва. И все пак по-добрият вариант е да си фантазира за жени от екрана на телевизора или компютъра, отколкото да се възхищава на сексапила на реални жени.

4. Да прекарва по-малко време с родителите си

Ако приятелят ви/мъжът ви има сплотено семейство, вие трябва да се радвате, а не да го ревнувате от родители, братя и сестри. Много жени правят грешката да се опитват да отдалечат половинката си от близките му. Това е несправедливо, защото той може да поиска същото от вас. Вие готова ли сте да спрете да се виждате с майка си?

5. Да напусне работата си

Ако вашият любим е щастлив с кариерата и работното си място, не е редно да го молите да се откаже от тях. Дори заплатата му да е ниска или да е твърде зает след работно време и в почивните дни, трябва да проявите разбиране. Може би това е само етап от неговия живот. Не може да искате от него да се отказва от мечтите си за реализация.

6. Да ви купува скъпи вещи, ако няма възможност

Не е редно да карате гаджето си да харчи всичките си пари за вас и дори да влиза в заеми, за да ви угоди. Все пак скъпите вещи не са гаранция за щастие, а липсата на пари може да доведе до проблеми в една двойка.

7. Да ходи навсякъде с вас

Гаджето ви/мъжът ви със сигурност ви обича, но това не значи, че трябва да прекарва всяка една свободна секунда от живота си с вас. Всеки човек има нужда от лично време и пространство. Той може да иска да се вижда с приятели от време на време или пък да гостува на близките си без вас. Това не означава, че вие трябва да му се сърдите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ЖЕЧКА КАРАМЕХМЕДОСМА ( преди 8 години )