IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на супер сексапилните двойки

17 октомври 2015 09 01

Защо някои двойки са по-горещи от други?

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Някои двойки изглеждат по-секси от други. Те сякаш се радват на по-пълноценен сексуален живот и вероятно именно в това е основната им тайна.

Интелигентните двойки знаят, че дългосрочните взаимоотношения изискват усилия, за да се запазят флуидите. А ето и кои са тайните на щастливите и сексуално удовлетворени двойки, според сексолозите:

Те никога не спират да се забавляват заедно.

Двойките, които играят, поддържат романтиката в отношенията си, остават заедно. Дори тези двама души да са семейство от много време, те трябва да продължат да се стремят да правят вълнуващи, нови неща с партньора си. Неща, които могат да разпалват любовта им отново и отново. Не е нужно да скачате с парашут с половинката си, за да усетите прилив на адреналин, но поне излизайте заедно сами, без деца, пътувайте на нови места, отдайте се на някакво общо хоби и др.

Джена Дюан и Чанинг Тейтъм определено са една секси двойка; Снимкa: Getty Images

Тези двойки се грижат за телата си.

Изследванията показват, че доброто здраве води до повишено либидо и обратното – хората, които стигат до оргазъм по-често, живеят по-дълго. За да укрепите здравето си обаче, трябва да работите освен в спалнята и във фитнеса. Просто трябва да спортувате и да внимавате с какво се храните. Заложете на по-здравословна диета и не забравяйте, че физическата активност подобрява здравето на сърдечносъдовата система, понижава нивата на хормона на стреса кортизол и увеличава тестостерона, който пък повишава желанието за секс.

Тези двойки обичат да показват своята привързаност.

Лошото настроение убива и това в спалнята. Затова, ако обичате партньора си, показвайте му го. Докосвайте го по-често, целувайте го и му показвайте че го желаете. Освен това е много важно да харесвате и собственото си тяло и да демонстрирате този факт. Едно изследване в списание за сексуална медицина установява, че жените, които имат по-положителна представа за своето тяло се справят по-добре по време на секс.

Тези двойки общуват помежду си.

Важно е двама души да могат да разговарят по всички теми и да имат смелостта да се питат всякакви неща, особено тези свързани с достигането до по-голямо сексуално удоволствие. Двойките, които са удовлетворени от своя сексуален живот, се държат закачливо един с друг и умеят да се възбуждат само с приказки.

Тези двойки никога не пренебрегват секса.

Сексуално удовлетворените двойки не разчитат на спонтанността, за да припламне искрата помежду им. Ако чакате желанието за секс да ви споходи, когато сте уморени след работа, то може и доста да почакате. Умните двойки си инициират сами секс рандевутата, дори да са имали лош ден. Те знаят, че това ще ги разтовари и ще подобри настроението им. Освен това те гледат да експериментират в леглото и се стараят да не се придържат към едни и същи пози и техники, а да изненадват половинката.

Те стават по-добри с възрастта.

Сексуалният живот на тези двойки обикновено става все по-добър и качествен с времето. Тяхното доверие се увеличава с времето, те се опознават по-добре, а и комуникацията им става по-лесна. Затова дългогодишните двойки често са по-склонни на експерименти в секса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари