IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 издайнически знака, че вие сте по-влюбената

20 декември 2015 10 30

А любимият ви още не е сигурен за общото ви бъдеще

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Харесва ли ви или не, винаги в една връзка единият партньор обича повече. Тъжно е, когато вие сте в позицията на по-малко обичаният.

Ако все още се чудите кой е по-влюбеният във вашата връзка и търсите отговор на този въпрос, то можете да си отговорите и сами, ако забележите тези 5 издайнически знака:

1. Той не обича да обсъжда чувствата си към вас.

Ако вие вече сте казвали многократно на любимия си, че го обичате, а той си мълчи по темата, трябва да се замислите. Може вашият човек просто да не обича да говори за чувствата си, но е възможно и да не е сигурен какво точно чувства към вас. Ако усещате някаква хладна дистанция у него, много е възможно той да не отговаря на чувствата ви, а това ще попречи на истинското ви щастие.

2. Той се опитва да ви промени.

Ако вашият партньор непрекъснато ви намира кусури и иска от вас да направите кардинални промени в характера и дори във визията си, то шансовете този човек да ви обича истински, не са големи. Не му позволявайте да ви внушава, че имате недостатъци. Може би проблемът е в неговата преценка, а не във вас. Ако той ви обича, той ще ви приема такава, каквато сте, а няма да ви създава комплекси.

3. Само вие показвате привързаност.

Любовта няма много общо със секса. Вие можете да правите задоволителен секс с партньора си, но ако той избягва да ви гушка, да ви държи за ръка, да ви целува, да ви гледа нежно и т. н., може би не ви обича истински. Най-лошо е, ако вие инициирате такъв тип интимност, а той се дърпа бързо като опарен. Ако това е така, може би е време да преосмислите тази връзка.

4. Той не ви запознава със семейството си.

Много мъже се колебаят дали да запознаят приятелката си със своите родители. Става неудобно, ако това колебание продължи твърде дълго време. Особено, ако вече отдавна сте го запознали със своите близки. Много често причината за това е проста – този мъж не е сигурен в общото си бъдеще с вас.

5. Той ви налага своите планове.

Ако един мъж никога не се съобразява с приятелката си и ѝ налага своите планове, то значи той не я уважава достатъчно. Истинската любов върви ръка за ръка с взаимното уважение – не го забравяйте. Ако имате усещането, че само вие инвестирате чувства в тази връзка, то значи вие просто си губите времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

az ( преди 8 години )