IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, в които можете да превъзпитате партньора си

22 април 2016 15 10

Те са само 4

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

В първата част на материала британската сексоложка Трейси Кокс разкри кои са качествата и навиците, които човек никога не може да промени в своя партньор, независимо колко много се опитва.

В тази част ще очертаем кои са нещата, за които все пак можете да повлияете на своята половинка и неусетно тя да се промени, доближавайки се все повече до вашия вкус.

Ето и кои са нещата, които реално можете да промените в любимия си, стига той да го пожелае:

1. Начин на обличане/личен стил

Ако вашият партньор иска или е склонен да промени своя външен вид и вие му помогнете постепенно да го направи, има шанс нещата да имат добри последици. Важното е да не го правите грубо и да не се опитвате да налагате контрол върху това какво да облича, каква прическа да си прави и т. н. Отношението към модата и стила се развиват цял живот, тъй като е някаква лична нужда, потребност за развитие. Само не се опитвайте да налагате пълна промяна.

2. Маниери

По принцип маниерите се възпитават в семейството. Ако маниерите на вашия партньор не ви допадат, вие можете да го научите да бъде по-учтив и любезен, да възприеме някои по-добри обноски, но трябва да постъпите внимателно и деликатно. След време той ще ви е благодарен за това, което родителите му са пропуснали да направят.

3. Отношение към културата и изкуството

Ако вашата половинка е ограничена по отношение на културата и изкуството, и познанията ѝ стигат само до това какви филми и сериали дават по телевизията, то винаги можете да се опитате да разширите тази перспектива. Ако вие самият сте с по-широки интереси по отношение на театър, музика, кино, кулинария, изобразително изкуство, балет, пътешествия и др., има шанс да увлечете и своя любим, стига това да му се хареса.

4. Някои лоши навици

Зависи за какви навици става въпрос. Едва ли ще постигнете успех по отношение на пороците и злоупотребите на половинката си – тук особени промени не можете да направите. Все пак има неща като отношението към бита и домакинската работа и т. н., които са възможни за превъзпитание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари