IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини той да не се обади повече

3 май 2017 14 40

Поведението, което отблъсква мъжете

Снимка: Istock

Снимка: Istock

След една среща с красив, остроумен, очарователен и забавен мъж всичко минава като по вода, химията също е осезаема, но обажданията и съобщенията от него внезапно спират – случвало се е на много от нас.

Тогава започваме да се чудим какво не е наред, дали ще ни покани на втора среща и дали нещо в нашето поведение го е отблъснало. Оказва се, че това е доста често срещан сценарии. Кои са грешките, които най-често допускаме по време на първата среща, предотвратяващи втората?

1. Влюбваме се прекалено бързо

Прекалено романтичната окраска, която придаваме на отношенията си, фантазирането и четенето между редовете могат да изплашат мъжете.

От друга страна, игнорирането и оправдаването на лошото поведение може да позволи на грешния човек да влезе в живота ни.

2. Досадно и несигурно поведение

Несигурните жени се смеят нервно, говорят прекалено много и се самоизтъкват, като подсъзнателно се опитват да се харесат на човека отсреща. Това обаче не очарова мъжете.

3. Поведение, изразяващо страх и самозащита

Страхуваме се да покажем интереса си към мъжа. Вследствие на това отбранително поведение обаче, изглеждаме неприятелски настроени и недостъпни. Страхът от интимност блокира развитието на връзката.

4. Говорим за пари

Мъжете са подозрителни, когато най-големият интерес на жените изглежда, че е свързан с пари и вещи.

5. Обаждаме му се и го преследваме

Водени от нетърпение или несигурност, импулсивно му се обаждаме, вместо да го изчакаме той първи да се обади.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари