IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Учени пресметнаха: Кога кръшкат жените?

18 юли 2017 07 40

Генна мутация кара дамите да сменят партньора си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Жените най-често изневеряват на половинките си в средата на 30-те си години. До този извод са стигнали специалисти от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан.

Според допитване на сайта, дамите кръшкали най-често и мислят най-редовно за секс, когато са на около 36 години и половина, пише Daily Epress.

Проучването показва още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст.

След шест или седем години семеен живот страстта между партньорите често не е толкова бурна, колкото в началото, с което може да се обясни склонността на жените, прехвърлили средата на 30-те години, да търсят интимност извън брачното ложе.

Според експертите, за да се опазят от сдобиване с рога, мъжете трябва да обсипват нежните си половинки с цялото внимание и уважение, което заслужават.

Друга причина за изневяра от страна на дамите беше разкрита в скорошно австралийско проучване.

Специалисти от университета на Куинсланд установиха, че специфична генна мутация прави някои жени по-предразположени към кръшкане в сравнение с останалите.

Изследователите откриха също, че при мъжете въпросната мутация не действа по същия начин, както при нежните им половинки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари