IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво искат мъжете в секса? Отговаря Трейси Кокс (III част)

4 август 2017 15 00

Какво прави една жена изключителна в леглото?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

„Какво е онова, което искат мъжете“ е не по-рядко задаван въпрос от „Какво искат жените?“, най-вече когато става дума за спалнята.

Яснота по темата внася известната сексоложка Трейси Кокс. Тя също така предоставя изпитани съвети, които са резултат от дългогодишната ѝ практика.

След като се спряхме на част от списъка на Кокс с неща, които със сигурност правят една жена страхотна в леглото, нека разгледаме и последната част от него.

Вдигат шум (но не прекалено)

Според Трейси е обезпокоително да правим секс с човек, който не вдига абсолютно никакъв шум. Всъщност ние разчитаме на стенанията като основна обратна връзка за удоволствието от преживяването.

Другата крайност – неуравновесените викове и крясъци, е също толкова плашеща. Балансът е някъде по средата.

Обичат тялото си

Всички имаме някакви забележки към тялото си, но жената, която харесва да бъде гледана и се възхищава на голотата си поне през половината от времето, когато е с партньора си, печели повече точки от фигурата на супермодела, която не позволява на половинката си да я докосва и гледа на определени места.

Не правят компромис с облеклото

Иронично е, че си мислим, че мъжете прекарват времето си, за да събличат дамите с очи, а всъщност много често се случва точно обратното. Те добавят повдигащ гърдите сутиен, прилепнала рокля, високи токове.

Излишните мазнини или увереността, че изглеждат абсурдно, са основните причини жените да отказват да се облекат по подобен начин. Ако намираме онова, което той иска да облечем в леглото за притеснително, решението е просто да обуем високи токове и да сложим секси сутиен. Това често върши чудесна работа.

Рядко симулират оргазъм

В някои случаи фалшивият оргазъм може да бъде оправдан – уморени сме или сме раздразнени и не сме в настроение. Това го правят всички жени.

Проблем е да симулираме оргазъм, ако никога не сме го получавали с него или това се случва много рядко. Как той ще разбере, че не може да ни доведе до върховния момент, ако постоянно симулираме?

Ако нямаме истински оргазми с него, къде е стимулът да правим секс?

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари