IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 знака, че сте срещнали перфектния мъж

23 юни 2018 15 15

Особено ако преди това сте преживели провал в любовта

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Ако предишната ви сериозна връзка е била трудна и ви е донесла голямо разочарование, вие ще влезете със страх в нови отношения. Разбира се, освен емоцията ще ви движи и надеждата, че нещата този път ще са различни.

Ето и фазите, през които ще преминете докато осъзнаете, че този път опитът ви в любовта ще е наистина положителен, защото сте срещнали правилния човек:

1. Първо ще очаквате най-лошото

След провалена връзка, вие няма да вярвате на никого. Ще очаквате от всяка нова връзка най-лошото. Известно време ще сте убедени, че свестните мъже не съществуват. Ще смятате, че всеки мъж има скрити мотиви, за да е с вас. Когато срещнете свестен мъж, вие ще започнете да правите странни предположения и ще се съмнявате в него, дори той да изглежда добър. Възможно е да го объркате, именно с мнителното си поведение.

2. После ще се чудите дали мъжът не е твърде добър, за да е истински

Ако този мъж се отнася с любов и уважение към вас, така както никой преди него не е правил, вие ще започнете да се чудите дали той не е твърде свестен, за да е истински. Ще очаквате неочакваното, тоест ще се подготвяте за деня, в който той ще си тръгне. Ще сте убедени, че и тази връзка ще се провали някой ден, именно заради негативния си опит от миналото.

3. Ще се опитвате да го отблъснете

Някой в миналото ви е накарал да вярвате, че не заслужавате най-доброто и затова, когато го получите, вие ще го отхвърляте в началото. Ще се страхувате да не ви наранят отново и ще сте твърде предпазливи, раздразнителни и отбранителни. Възможно е да предизвиквате излишни скандали и спорове помежду ви.

4. След това ще започнете да му се извинявате твърде често

Този мъж ще се чуди защо му се извинявате толкова често или за какво все казвате, че съжалявате. Той ще види болката от миналото в очите ви и ще разбере, че ви е трудно да обичате отново. Той постоянно ще ви уверява, че всичко е наред и че няма причина да се страхувате от любовта.

5. В даден момент ще започнете да му вярвате

Постепенно ще започнете да се чувствате комфортно и да приемате тази нова връзка. Ще има момент, в който ще кажете на този човек всичко, което ви се е случило в миналото. Едва след това ще започнете да му вярвате и ще допуснете истинска емоционална близост между вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Meri_PopinsMeri_Popi ( преди 5 години )
О, прекрасна статия, сега съм на номер три, тъкмо се чудя дали да не прекратя защото мъжа е мн светен;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bravo ( преди 5 години )
strahotno napisano. Respekt. Mnogo mi pomaga osobeno sega. Blagodarq VI
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някоя си ( преди 5 години )
След което отново всичко ще се повтори, защото и истинската любов си има своя край и човешки отношения от подобен тип, особено в днешно време нямат особено голяма давност.... те просто приключват от самосебе си. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар