IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как кръшкат различните зодии?

28 юни 2018 14 30

Вижте за кои знаци това е спорт

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

За Овните да хойкат наляво, надясно, на всички страни е нещо обичайно, даже рутинно. Те няма да отричат и лъжат, ще заявят директно - да, изневерих. И ще се държи надменно - един вид, ще останеш при мен, виж колко съм готин. Ако решите да си тръгнете? Ще ви натяква, че сте глупак и няма да намерите по-добро от него.

Телец

Телецът обикновено не е от зодиите, които държат на всяка цена да вкарат в леглото нещо чуждо. Той действа на принципа, че няма смисъл да се натоварва с излишни емоции, след като си има постоянен партньор всяка вечер. И това се променя единствено, когато се появи човек, в който да се влюбят лудо, а не могат да се разделят с постоянния партньор.

Близнаци

Изневеряват лесно и непринудено, а след 5 минути забравят въобще какви са ги вършили. И нямат никакво усещане, че са направили нещо нередно, просто се водят от принципа, че трябва да се забавляваш при всяка възможност.

Рак

Той подхожда към прелюбодеянието целенасочено и отговорно, както по принцип и към всичко, което върши. Той не обича да изневерява, но си има и оправдание - такъв е животът... Но често след това изпитва голямо чувство на вина, с което не може да живее. И предпочита да си признае, отколкото да пази тази тайна до гроб.

Лъв

Ако се вгледаме в характеристиките на Лъва, сигурно ще си помислите, че Лъвовете изневеряват на поразия, само и само да докажат колко са велики. Но не - неговото его е погълнато от факта, че у дома си има постоянен партньор и ако се разчуе - ще бъде зарязан. А и да се грижиш за някой друг, да го водиш по ресторанти, да му купуваш подаръци - няма нищо царско в това.

Дева

Девите могат да се оплакват на глас как съседът е изневерил на жена си с по-млада и така не трябва. Но самите те кръшкат при първа възможност. И няма да го разберете никога, ако самата Дева не ви го признае с безучастен глас.

Везни

Везните нямат нищо против тези, които кривват от пътя. И не се колебаят да се срещнат с няколко човека накуп по едно и също време. И не се оправдават за поведението си. Живеят на макс, както искат, а вие ако искайте се привързвайте към тях. Ако не ви харесва - знаете къде е вратата.

Скорпион

Внимание, важна информация - Скорпионите не изневеряват. Просто не е в техните правила, те се отнасят много сериозно към любовта и брака. Но винаги има едно "но"... Те се влюбват няколко пъти в годината, така че винаги имате шанс при тях.

Стрелец

Стрелците изневеряват с удоволствие и много. Имат шанс да попаднат в леглото на някой друг - те ще се възползват от него, дори няма да мислят. Да разбереш изневярата му не е много трудно, защото той дори не може да го скрие. Няма да мине много време и всичко ще бъде ясно - как, кога, с кого, в какви пози и кога е следващата им среща.

Козирог

Те не гледат на изневярата като на нещо престъпно, така че те си кръшкат безгрижно. Аргументът им е кристално ясен - съпругът/съпругата - това е любовта. Любовникът е просто да върви времето. 

Водолей

Водолеите не обичат да се крият и лъжат. Всъщност, те не са сред изневеряващите. Не смятат, че чуждия креват ще им донесе някакво щастие. Трябва да са в много лоши отношения с партньора си, за да потърсят утеха някъде другаде. 

Риби

Изневеряват ефективно и е въпрос на чест да бъдат изобретателни. Рядко си признават прегрешенията, дори да са хванати в кревата. Ако ги хванат, ще избълват триста хиляди извинения, ще се обясняват в любов и ще убедят половинката си какъв хубав човек са. Дори като са сгрешили.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари