IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Затегнете коланите за лятото на 2014-та

16 март 2014 08 40

Представяме ви най-актуалните визии с колан за лятото на 2014-та, които харесахме още през есента

Michael Kors SS 2014 Снимка: Getty

Michael Kors SS 2014 Снимка: Getty

Без аксесоар като колана не можем да си представим нито един стил. Независимо от неговата на пръв поглед незначителност, много малко женски стилни образи биха били завършени без колан.

В колекциите за сезон пролет-лято 2014 този детайл от гардероба бе представен в най-разнообразните му варианти, което ни навежда на мисълта, че дизайнерите отново възраждат основната му роля в нестандартни решения.

За повечето жени най-важното в стила им е той да демонстрира индивидуализъм и женственост, а това много лесно може да се подпомогне от аксесоари като колана и различни панделки в ролята им на колан. Този декор на талията може да бъде в най-разнообразни размери и материи, но във всеки един пример може да се получи съвсем различен и трогателен образ.

Тежките колани от естествена кожа, актуални за есенно-зимния период, отстъпват място на нежните тънки кожени, копринени или памучни колани и ленти. Някои дизайнери предлагат многоцветни модели, с помощта на които можете да освежите и най-семплия тоалет или да внесете доза екстравагантност на комбинацията деним-тишърт.

В модели на Emporio Armani ясно видяхме как с един колан семплата рокля се превръща във вечерен или изискан тоалет. Небрежно завързан семпъл колан също е част от предложенията на дизайнерите, като Gucci показа ниско поставен небрежен колан в стил 20-те.

Тенденцията да се завързва коланът на възел все още е много актуална и позволява да внесете доза бунтарство във всеки стил. Пищни обемни колани от метални вериги и семпли еднотонни модели са също една от контрастните двойки в тенденцията колан през лятото.

Силуетът тип „пясъчен часовник“ с колан тип корсет все още държи първенство сред екстравагантните модели.

В галерията ви очакват още дизайнерски примери за лято 2014 с колан.

Dolce&Gabbana SS 2014, Balmain SS 2014, Donna Karan SS 2014 Снимки: Reuters, Getty

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари