IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови плодове и зеленчуци определят формите на тялото

29 март 2014 08 40

Дамите с тяло като на Ким са черешки, а господата с форми като на Джей Зи – патладжани

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Формите на жените вече няма да бъдат ограничавани само до круши и ябълки! Телата вече имат нови мерни единици, включващи други плодове, а господата по-често са приравнявани със зеленчуци, съдейки по физиката им.

Например, формата на тялото пащърнак се илюстрира със широки рамене, развити мускули в гърдите и гъвкави бедра.

Подобна физика имат холивудски звезди като Крис Хемсуърт, Том Дейли, Хю Джакман и Дейвид Бекъм.

Празът пък в обществото е представен от личности като Ръсел Бранд, чийто рамене са тесни, а бедрата – дълги.

Джей Зи се оказва типичен патладжан, а тялото на Иймън Холмс е сравнено с червено цвекло.

Тези описания са изготвени от веригата за дрехи Debenhams, която пусна гайд, според който и двата пола да могат да определят своите форми. Мениджърът на марката твърди, че 86 % от посетителите на магазините се чувстват объркани, когато дойдат да пазаруват, защото не знаят към какви тоалети да се насочат. Описанията ще им помогнат да подбират точните дрехи според формата на тялото им, вярват от мениджмънта на лейбъла.

Гайдът излиза официално по магазини в Лондон тази седмица. В него са включени и нови плодови форми. Дамите, които имат пищен бюст и бедра и тънка талия като Ким Кардашян са тип двойна черешка.

Момичетата със стройни бедра и малък бюст приличат на аспержи и към тях спадат Кейт Мидълтън и Кара Делевин, тъй като имат по-момчешки фигури.

Стилистът на магазина на ул. Оксфорд Гейнър Дейви сподели, че се надява модният гайд да улесни купувачите. Той сподели, че в него има съвети за хора с размер 16, с които те ще се обличат по начин, който да им вдъхва самочувствие и увереност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

М? ( преди 10 години )
Каква "черешка" може да е тоя хипопотам, тоя бидон....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар