IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите бяла дантела през лятото?

15 юли 2014 10 50

Вижте кои са най-ефектните и носими комбинации с дантела

Снимка: thefashiontag.wordpress.com

Снимка: thefashiontag.wordpress.com

Дантелата е една от онези материи, които придават особена женственост на визията. Ако цветът ѝ е бял, то романтичният образ ще е тотално завършен. Още повече, че дантелата е съвсем подходяща за летните дни: пропуска въздух и отразява светлината. Ето защо решихме да ви улесним с няколко идеи за това как да комбинирате дантелата с други дрехи.

Дантела с пола
Дължината на полата в тази комбинация не е от значение – дантелен топ изглежда еднакво добре както с дълга, така и с минипола. Ако дантелената блуза е с дължина до талията, полата може да е с висока талия, за да не се вижда коремът ви. Това прави дантелата подходяща за дрескода за офиса. Но практиката показва, че днес сексапилното загатване на плът и романтичността са свързани. Дантелен топ с минипола е сет, подходящ и за клуба, особено ако дантелата е прозрачна и с едри бродерии.

Снимки: tresawesome.com, tlisted.wordpress.com

Дантела с панталон
Правилото за високата талия се отнася и за панталона – къс дантелен топ с панталон с висока талия. Във всички ситуации, в които се изисква елегантен стил е добре панталонът да не показва талията, тъй като дантелата сама по себе си внушава романтичен сексапил. Класическата визия с панталон изисква да се съобразите със стила му.

Снимки: thefashiontag.wordpress.com, julesofstyle.com

Кройката с тесни крачоли с парамент е подходяща за офиса, а дънките – за всеки ден и за клуб. Комбинацията между дънки и дантелен топ напомня за кънтри стила. Интересна е комбинацията между дантелен топ, панталон и сандали биркенщок. Това обаче изисква особен подход за съчетаване на дрехите и умение за модни комбинации.

Снимки: glambistro.com

Рокля от дантела
Това е големият летен хит – рокля от дантела. Дължината и моделът не са от значение, а в крайна сметка е възможно дори да е и съвсем прозрачна, за да я комбинирате с провокативно бельо за особени случаи. Комбинациите с обувки са практически неограничени. Сребристи, черни, плетени, с ниска подметка или на ток – индивидуалният ви стил определя това. През лятото изглежда добре и комбинацията между дантелена рокля и кецове.

Снимки: streetstyleseconds.com

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
харесва ми този стил, но не съм сигурна, че ще ми соти добре...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар