IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макси бижута за лятото

14 август 2014 06 22

Шопинг предложения за актуалната тенденция от ярки цветове и масивен дизайн

Photo by Anderson Cavalera from Pexels

Photo by Anderson Cavalera from Pexels

Аксесоарите, способни да превърнат и най-обикновения и семпъл силует в истинска феерия, винаги са били на фокус в колекциите на дизайнерите.

За пролет-лято 2014, светът на модата ни кани за малко повече решителност и смелост, откроявайки дръзка тенденция за масивни бижута, съставени в различни цветове и разнообразни материали.

Колиетата и гривните на Prada обогатяват сезона на почивките с комбинации от анималистични принтове, поставени като основа на обемни флорални елементи и цветя, изработени от плат и акценти от кожа.

Завършеният вид на блестящите аксесоари е решен в многобройни инкрустации от големи, отразяващи светлината камъни.

Придържане към вечната класика от монохромна комбинация между черно и бяло представят в своите модели и Stradivarius, залагайки на неостаряващия чар на перлите..

Флората и фауната се съчетават с ювелирното майсторство при Zara, а електриковите нюанси на тюркоазено в обеците на H&M създават усещане за проблясък на морска шир.

Макар и на пръв поглед претенциозна откъм съчетаване, тенденцията за масивни и цветни бижута всъщност разкрива нови хоризонти, дори и пред най-скептичните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )