IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун е новата холивудска принцеса

18 юни 2012 11 10

Актрисата краси юлския брой на американския Vogue

Снимка: сп.Vogue

Снимка: сп.Vogue

Нежната актриса Ема Стоун дебютира на корицата на юлския брой на списание Vogue, САЩ в тоалет на Nina Ricci в пастелни тонове.

Блондинката, която от няколко години непрекъснато трупа слава (участва във филмите „Призраци на бивши гаджета”, „Флиртология” и др.) сега е в очакване на своя звезден миг, след премиерата в началото на юли на новия филм за Човека-паяк „Невероятният Спайдърмен" (The Amazing Spider-Man). В лентата Ема играе любимата жена на супергероя, в чиято роля ще видим гаджето ѝ от реалния живот – Андрю Гарфийлд.

Сесията за списанието е направена от великия Марио Тестино, а Ема е, и красива, и много модерна. Освен ефирни рокли на Nina Ricci, тя носи оригинални костюми с принтове на марките Prada и Dries Van Noten.

След като миналата година стана лице на козметичния гигант Revlon, 23-годишнaта хубавица получи и одобрението на главния редактор на американския Vogue - Ана Уинтър, което си е сериозно модно признание.

Стоун определено е една от най-интересните млади актриси в момента. Тя е женствена, нежна има лек дрезгав глас и чувствен, син поглед. Дори филмът за Спайдърмен да не струва, поне ще ѝ даде сериозен тласък на горе.

В галерията ни можете да видите снимките на Ема

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари