IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси есенно-зимен сезон с Guess

30 август 2013 09 15

Марката показа какви ще бъдат новите тенденции при аксесоарите през следващите месеци

Снимка: Guess

Снимка: Guess

Световноизвестната марка Guess представи новата си есенно-зимна колекция аксесоари. Съдейки по моделите и снимките, следващите месеци ще бъдат много горещи и секси. Както всяка година, размерът на чантите варира, в зависимост от индивидуалното предпочитание на дамите. Цветовата гама започва от светлите бели тонове и завършва с черното. Моделите на чантите са модерни, с повече детайли и орнаменти.

Характерно за бижутата на Guess са геометричните форми, огледалните повърхности и инкрустираните кристали. Гривните могат да се носят по много на ръка, създавайки усещането за повече масивност. Часовниците за есенно-зимния сезон включват предпочитаното розово злато, както и други цветове.


Фотосесията е заснета от фотографите Клаудия и Ралф Пулманс, а красивите модели в кампанията на Guess са брюнетката Сандра Хелбърг и блондинката Диони Таберс. Отличително за цялата фотосесия е ретро елементите, включително секси погледа, завършен с очна линия тип „котешко око“.

Влезте в галерията и разгледайте какви аксесоари ще бъдат актуални през следващите два сезона.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари