IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екзотика в семпъл стил

11 юни 2014 09 20

Лара Стоун във впечатляваща фотосесия за Porter

Снимка: Porter

Снимка: Porter

Третият брой на списание Porter съвсем логично затвърждава имиджа на електронния си родител – модният сайт net-a-porter.com. Качеството и нивото на фотосесиите веднага постави списанието сред източниците на вдъхновение за много последователи на модата.

Главен герой в една от фотосесиите в третия брой е моделът Лара Стоун, която утвърждава с лекота чара на естественото си излъчване. За да подсили максимално внушението за натуралната природа на естествения женски чар, Лара позира в интериор с преобладаващи естествени материали.

Кожа, дърво, камък, огън, растения – това са знаците за присъствието на живота. Стилът максимално се доближава до комфорта в ежедневието. Естествени и леки материи, ресни, свободни обеми и силуети, небрежни комбинации и лежерни съчетания на цветове – това са автентичните следи от бохо влиянието върху стила, който във всичките си проявления носи лекота.

Екзотиката е истинска лятна мечта и именно такава е атмосферата във всеки кадър – зелени кактуси, пясъчни цветове, прост интериор, семпъл стил, криви стени и шарени килими, които са в унисон с релаксиращата линия на стила. Женствеността не изисква усилия, но дарява с топлина и усещане за близост. Кадрите с това настроение може да разгледате в галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )