IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Сидни Суини се превърна в красавицата на червения килим?

19 март 2024 10 30

Актрисата е новата любима блондинка на Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В последно време Холивуд си има нова любима блондинка и това е Сидни Суини. Пищната актриса буквално се превърна в красавицата на червения килим. 26-годишната звезда от сериала „Еуфория“ копира емблематични тоалети на различни знаменитости, а освен това избира „специализирани силуети“, за да създаде завладяващи визии. Някои модни експерти вече я определиха като „хамелеон в стила“.

Родената във Вашингтон красавица доминира на телевизионните екрани по целия свят напоследък и няма съмнение, че вече е овладяла звездна театрална игра. Освен на екрана Сидни бързо започна да процъфтява и в друга творческа област, а именно на червените килими, благодарение на своя елегантен външен вид.

Преди два дни Суини се появи в страхотна блуза, изцяло направена от бели цветя на премиерата на Immaculate, като я съчета с широк черен панталон. Любопитна подробност е, че бабата на Сидни е статист в новия ѝ филм и играе монахиня.

Миналата седмица пресъздаде образа на Анджелина Джоли от 2004 г. на партито след наградите „Оскар“ 2024 (на основната снимка). Въпросната кремава рокля в стил „стар холивудски блясък“ затвърди статута на Анджелина като модна икона в началото на 2000-те години.

За да добави аксесоари, Суини подчерта деколтето си със слоеве от брилянтни колиета с висулки, което допълнително повтаря визията на Джоли от 2004 г.

Сидни на

Сидни на премиерата на Immaculate; Снимка: Getty Images

Факт е, че блондинката има набито око за стил и вече доказа своята стойност в света на модата. За много поводи актрисата от „Обичам да те мразя“ доказа, че не се страхува да се открои от тълпата, появявайки се в прилепнали рокли с дълбоки деколтета.

Суини направи силно впечатление още на партито след Оскарите на Vanity Fair през 2022, появявайки се в лилава рокля с горна половина, инкрустирана със скъпоценни камъни.

Сидни, Оскари

Сидни, Оскари 2022; Снимка: Getty Images

Сидни, позната още и от първия сезон на сериала  „Белият лотос“, преди това грабна фокуса на аудиторията с визията си в яркочервено, с която се появи на червения килим на People's Choice Awards. Роклята на Monot, която перфектно подхождаше на зашеметяващата ѝ фигура с по-големи гърди.

Сидни на

Сидни на наградите People's Choice; Снимка: Getty Images

Знойната суперзвезда впечатли феновете, когато се появи на прожекцията на романтичната си комедия с Глен Пауъл „Обичам да те мразя“ в ефирен прозрачен тоалет и само по сутиен.

Сидни на

Сидни на скрининг на „Обичам да те мразя“; Снимка: Getty Images

Актрисата от „Мадам Уеб“ доказа, че е усвоила изкуството да демонстрира изискано деколте още през 2022 г., когато се появи в изящен розов тоалет с флорални акценти на събитието LACMA Art and Film Festival в Лос Анджелис. Тогава тя мина по червения килим в 3D розова минирокля, украсена с плюшени рози. 

Сидни на

Сидни на LACMA 2022; Снимка: Getty Images

Всъщност перфектният стайлинг на Суини е  дело на звездната стилистка Моли Диксън, която също така работи с други горещи модни икони в Холивуд, като Луси Хейл, Камила Мендес и Лана Дел Рей.

Сидни Суини

Снимка: Getty Images

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари