IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите черни дрехи през лятото

11 август 2014 06 32

Черният цвят има лоша слава в горещините, но пък винаги изглежда шик

Снимка: streetfashionist.blogspot.com.tr

Снимка: streetfashionist.blogspot.com.tr

Черното не е типичният цвят за дреха, подходяща за лятото. То по-скоро е синоним на зимата и студеното време, но това не означава, че трябва да бъде табу и за най-топлия сезон.

Лошата слава на черното през горещините се дължи и до голяма степен на факта, че привлича слънцето и води до запарване.

Логично е слънцето естествено да ни призовава да носим по-ярки и светли нюанси, както и дрехи със свежи, закачливи принтове, но въпреки това много дизайнери (Gucci, Giambattista Valli, Altuzarra) създават летни дрехи в черно, а и доста знаменитости (Виктория Бекъм, Алесандра Амброзио, Блейк Лайвли) носят дрехи в този универсален цвят през цялата година.

Когато става въпрос за черно облекло в жегата, всичко е въпрос на избора на подходящата материя и модел на дрехата.


Най-добре е да изберете тоалети със свободна кройка и от леки, естествени и дишащи тъкани. По-добре е да избягвате да се обличате от главата до петите в черно, но ако го направите, заложете на повече цветни аксесоари (чанта, обувки, бижута, слънчеви очила, шалове, шапки и т.н.). Това би била една доста стилна опция не само за офис средата, но и за нощни клуб. 

Асиметричните модели черни дрехи изглеждат много шик като ежедневен тоалет и такъв, подходящ за плажа и ваканцията. Монохромния гащеризон в черно също е доста актуален това лято, като можете да го съчетаете с яке от деним или бяло сако.

Вижте няколко стилни идеи по темата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
На кой му пука какво нИсиш през лятото!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )