IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трите грации на модата заедно

14 август 2014 11 50

Иман, Риана и Наоми Кембъл във фотосесия за W Magazine

Снимка: W Magazine

Снимка: W Magazine

Креативният директор на модна къща Balmain, Оливие Рустейн, застава редом до певицата Риана и иконите в света на модата – супермоделите Иман и Наоми Кембъл.

Звездната четворка позира пред австралийската фотографка Ема Съмертон за септемврийския брой на списание W Magazine, изцяло в силуети, част от последната колекция на Balmain.

Вдъхновението на Оливие Рустейн за създаването на силуетите е белязано с разнообразието на културите и техните традиции, намиращо своеото отражение както в диви племена, така и в модерни и технологични общества.

Взимното допълване между екзотичните супермодели, мултикултурните силуети на Balmain и участието в кадрите на самия креативен директор откроява динамиката и рядко присъстващата среща между гъвкавостта и света на модата.

 

Тези жени са вдъхновение за толкова много различни хора. Събирането им на едно място представя концепцията, към която се стремя. Моята работа е не само да създавам дрехи, но и да давам нов поглед към модата каза самият Оливие Рустейн.

Кадрите от фотосесията можете да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )