IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветовете на есента

16 октомври 2014 05 01

Обем, принт и детайли от H&M

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Докато с нетърпение очакваме да мине времето и да дойде моментът, в който най-накрая ще имаме възможността да разгледаме колаборацията с Alexander Wang, от H&M задоволяват апетита ни за мода със своя нов каталог за есен 2014.

Концепцията на колекцията е да предостави възможност да изгоним студеното настроение и сивотата с много и ярки комбинации от цветове.

Слънчевите предложения са демонстрирани от модела Кейт Кинг и се характеризират с калейдоскопични принтове, плисирани поли, дълги и многобройни акценти от ресни и задължителните за сезона феерични панталони, заимстващи кройката от правия и строг силует на костюмите в две части.

Специален акцент е поставен върху елегантна черна рокля, което своеобразно представя тенденцията за есен 2014 – коктейлни и вечерни рокли, които носят младежкия дух със значително по-скъсена дължина, ефект на движение с плисе и асиметрия в кройките.

Класическите плетива се свеждат до поло-яки и разкриващи рамото разрези. Комбинацията с бродерии е издържана изцяло в монохромна комбинация от черно и бяло.

Смелите флорални принтове са поставени върху контрастна основа от класическо черно, а обемните кройки са „разчупени“ с V-образни деколтета и дължини до коляно.

Всички кадри можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари