IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна идилия по празниците

22 ноември 2014 07 01

Аня Рубик с мъжа си за Apart

Снимка: Apart

Снимка: Apart

След като Аня Рубик ни допусна да надникнем в семейната ѝ идилия по време на празниците през 2013 с кампанията на Apart, тази година моделът отново изпраща своята покана до нас.

Полската марка за бижута отново представя Аня в ролята на рекламно лице, а тя си партнира не с кого да е, а със собствения си мъж.

Идиличната кампания демонстрира последните тенденции за празнични бижута, сред които класически перли в гривни и огърлици с двоен набор, многобройни инкрустации от скъпоценни камъни и блестящи метали.

Двойката определено пресъздава домашния празничен уют с разтапящи сърцето фонове от топли камини, богато украсени коледни елхи и зимни картини.

Съпругът на Аня Рубик, Саша Кнежевич, не е единственият партньор в кампанията на Apart – семейството позира до малки и пухкави кученца.

Стилистиката на кадрите е издържана в цял набор от силуети, проследяващи всички етапи на празничния ден – от ранното сутрешно кафе, през приготовленията в кухнята, до изисканата вечеря.

Двойката демонстрира безупречен стил с едри плетки и съчетани цветни палитри.

Искрено се надяваме участията на семейството за полската ювелирна марка да не спират дотук, а междувременно, докато чакаме, всички кадри от настоящата рекламна кампания на Apart можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари