IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се облечем за фирмено парти?

11 декември 2014 07 33

Съвети от стилиста на България Он Ер

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Наближаващите коледни дни определено правят последните работни седмици една идея по-леки.

Срещите с колегите и темите на разговор са обхванати изцяло от най-актуалното събитие на месеца – фирменото парти.

Тъй като за всяка жена това е момент, в който смело да демонстрира своите умения в модата, разбираме тревогите и мислите около създаването на перфектния парти силует.

Възползвайте се максимално от възможността да се разграничите от бизнес дрескода и да представите себе си като индивидуална личност с вкус и усет към актуалните тенденции за сезона.

За да се справите по-лесно с тази задача, стилистът на телевизия България Он Ер – Камелия Павлова изготви за вас специален репортаж, в който представя различни варианти за цялостна визия, с която да се появите на фирменото парти.

Независимо че става въпрос за развлечение, не забравяйте, че на коледното парти неминуемо ще присъстват всички служители във фирмата и е важно да оставите у тях правилно впечатление.

Разнообразието на цветната палитра е сведено до класическите решения като стилно черно, а за по-дръзките, Камелия препоръчва комбинация с розово.

Съобразете кройките според вашата фигура и се постарайте да прикриете недостатъците и да подчертаете предимствата.

Дали ще се спрете на плътно описваща женствеността рокля или на подчертаващо извивките V-образно деколте – изборът е ваш.

Можете да видите съветите на стилистката на България Он Ер в специалния репортаж.



Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари