IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пищно представление с бельо

21 декември 2014 15 00

Вариете колекция от Incanto

Снимка: Incanto

Снимка: Incanto

Дита фон Тийз и Кристиан Лубутен анонсираха дебютната си линия бельо в духа на вариете изпълненията, като с това очевидно зададоха тон на празничните настроения тази година.

Съблазнителните модели представят една доста по-пищна и определено закачлива Коледа, подтиквайки ни да извадим на показ своя образ на фаталната жена.

От Incanto демонстрират подобно бурлеска вдъхновение в създаването на празничната колекция за 2014 – сетовете са изпълнени с дантелени украси, пищни орнаментики, дълги чорапи и задължителните за всяко представление жартиери.

На сцената се изявяват Вероника Истомина и Никол Майер, които съблазняват в модели, носещи имена като „Емануел“, „Бела Дона“ и „Асориа“.

Дамите вдигат градуса в компанията на мъже, чиято стилистика в строги черни костюми дръзко контрастира на наситените нюанси на червено, лилаво и бордо.

Сред аксесоарите, вдъхновени от кабаретни представления, се открояват пера, ветрила, аксесоари за коса и фасинатори с тънки мрежи.

Кадрите са заснети на фона на барокова орнаментика, допълваща цялостните концепция и дух на рекламната кампания.

Точно тази Коледа е време за пищност и дързост при избора на бельо.

Всички модели от празничната колекция на Incanto можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари