IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер и пролетните бижута

29 декември 2014 08 28

Новата кампания на Swarovski

Снимка: Swarovski

Снимка: Swarovski

Бившият ангел на Victoria's Secret, Миранда Кер, се завръща да плени почитателите със своята красота в новата кампания на Swarovski.

До момента марката ексклузивно представя първите два кадъра към своята колекция за пролет-лято 2014, а цялостната кампания ще съдържа общо 8 различни стилистики.

Свежестта на пролетните дни е пренесена с лъчезарното и момичешко излъчване на бившата съпруга на Орландо Блум, която вече няколко сезона се изявява като рекламно лице на ювелирната къща.

Кадрите са заснети от фотографското дуо Инес и Винууд, които улавят нежността на модела на фона на бледорозови рози.

Бижутата са издържани в класическа палитра от цветовете, символизиращи новото начало и чистотата на сезона – бледорозово, бяло и жълто злато, чисти кристали и лилаво.

Богатите блестящи инкрустации от камъни допълват концептуално идеята за чистотата, вплетена изцяло в стилистиката на кампанията и белите силуети на модела.

Телевизионната реклама към кампанията на Swarovski за пролет-лято 2015 ще представи и специална песен, написана и изпълнена от Фарел Уилямс, който наскоро участва и в проект на Chanel.

Ювелирните изделия към колекцията ще бъдат достъпни през февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари