IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберем дънки според тялото?

25 март 2015 06 00

Съобразете формите и прикрийте недостатъците

Снимка: Shop.tialoto.bg

Снимка: Shop.tialoto.bg

Денимът е сред най-разпространените видове дрехи, присъстващи във всеки женски гардероб.

Разнообразните модели дават възможност за много съчетания, отговарящи на всеки тип дрескод.

Колко често обаче се случва да купим дънки, които в магазина ни стоят невероятно и след това, в домашни условия, да съжалим за покупката си?

В зависимост от кройката, има модели, които прикриват дадени недостатъци и подчертават предимствата на тялото.

Много важен момент е да успеем да открием подходящите модели според индивидуалните си форми. Представяме всички видове дънки и малките трикове за правилната им селекция.

* Дънки Escape Star Jeans, Цена: 83,59 лева, намалена на 60,24 лева от Shop.Tialoto.bg

1. Висока талия

Дънките с висока талия направиха много силно завръщане сред моделите за пролет-лято 2015. Този тип кройка е препоръчителна за дами, които имат леко коремче. Този тип конструкция на тялото лесно се коригира, тъй като високата талия прикрива недостатъка. С такъв модел дънки ще изглеждате много по-слаби и фини.

* Дънки Zara, цена: 99.95 лева

2. Чарлстон

Разкроената долна част на дънките е модел, който стои добре на дами, които искат оптически да издължат краката. Тъй като кройката винаги е с дължина няколко пръста повече от стандартните модели, това прави долната част на тялото по-дълга. Визуалният ефект ще се подчертае още повече, ако съчетаете и с висока талия.

* Дънки Top Secret, Цена: 79,39 лева, намалена на 53,24 лева

3. Разтягащи се материи

Напоследък забелязваме, че големите марки залагат на дънки, изработени от еластичен деним. Това е чудесен начин да подчертаете женствените форми на тялото. В интерес на истината, дънките с разтягащо се свойство са единственият модел, който е подходящ за всички типове тела.

4. Прави дънки

Кройката, по-известна като „цигара“, се откроява с плътно прилепване по тялото и много тясна долна част. Тези модели прикриват извивките по тялото и са подходящи за дами, които искат да изглеждат по-стройни и високи.

* Дънки Troll Top, Цена: 147,57 лева, намалена на 49,04 лева

5. Дължина 7/8

Скъсената долна част при дънките е подходяща за ниски жени. Откритите глезени оптически издължават краката и долната част, правейки миньончетата визуално по-високи, отколкото са всъщност.

* Дънки Top Secret, Цена: 79,39 лева, намалена на 53,24 лева

6. Задни джобове

Към всички модели, които изброихме досега, можете да добавите един плюс. Задните джобове акцентират върху дупето, като прикриват недостатъците, ако има такива. Ако искате оптически да повдигнете, спрете се на малки джобчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари