IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрите модни попадения на Met Gala

5 май 2015 11 27

Кои звезди се отличиха на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди буквално броени часове имахме удоволствието да видим официалното откриване на Met Gala.

Събитието е по-известно като Балът на Института по костюмите и всяка година обозначава откриването на модна изложба, намираща се в музея „Метрополитън“ в Ню Йорк.

Особено интересни са разнообразните теми, които дават вдъхновение на всички звезди да подберат своите тоалети и да пренесат духа на изложбата и върху червения килим.

Тази година събитието бе белязано с „Шепот от Китай – Приказки от Изтока в изкуството, киното и модата“ – тема, която дава огромно поле за изява и на най-креативната фантазия.

Доколко известните личности успяха да обвържат магията, културите и традициите на Китай със собствения си стил?

Вижте най-добрите модни попадения от тазгодишното издание на Met Gala.

Снимка: Getty Images

Соланж Ноулс

Сестрата на Бионсе блесна върху червения килим с невероятен тоалет, дело на Giles Deacon. Изключителната интерпретация на мистичен и екзотичен Китай вдъхнови красавицата да представи нестандартна визия с оптически ефекти и преливащи цветове.

Снимка: Reuters

Сара Джесика Паркър

Звездата от „Сексът и градът“ винаги е печелила класациите за най-стилна и едновременно нестандартна актриса. Нищо чудно, че зададената тема на Met Gala не само, че не я затрудни, но ѝ даде възможност да демонстрира за пореден път вкуса си. Специално създадената за нея рокля е дело на H&M, а аксесоарите са като една малка сбъдната мечта.

Снимка: Reuters

Риана

Спряганата за интимна приятелка на Леонардо ди Каприо прикова всички погледи и вече втори ден е тема за разговор в световните медии. Въпреки че тоалетът на Guo Pei бе сравнен с пица и омлет, няма как да отречем, че се вписва идеално в зададената тема на събитието. Именно заради това открояваме избора на Риана за добър.

Снимка: Getty Images

Амал Клуни

Съпругата на Джордж Клуни безспорно е уловила магията на Китай и традициите. Красавицата разходи съблазнително червена рокля, дело на Maison Margiela, която демонстрира изкуството на игра с материите и органза завършеците.

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян

Провокацията при Ким е постоянна. Истината е, че роклята на Roberto Cavalli е изключителна, заради своята изкусна изработка и детайлна инкрустация. На това да виждаме почти гола половинката на Кание Уест, вече свикнахме и просто не ни прави впечатление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари