IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна обувка: Сандали

16 юни 2015 08 11

Актуалните тенденции този сезон

Снимка: shop.tialoto.bg

Снимка: shop.tialoto.bg

Възможността да покажем завиден моден вкус и красив крак с педикюр е едно от големите предимства на летните сезони.

Фееричните силуети от леки материи като лен и коприна при дрехите се комбинират с отворени обувки и най-използваният модел за слънчевите дни – сандалите.

Всяка жена притежава поне няколко различни модела, с които смело крачи през топлите месеци, независимо дали към офиса, към разходката в парка или поредната вечер с приятелки.

Креативността на различните марки дава голямо разнообразие – от равна и удобна подметка за през деня, до висок ток и платформа за вечерта.

Вдъхновението от различните култури и традиции черпи възможности за игра с детайлите и акцентите, които да открояват избора ни за модел сандали във всеки един момент.

Представяме ви най-актуалните тенденции за този тип обувки през пролет-лято 2015 и няколко идеи, от които да се възползвате.

* Сандали Deichmann, цена: 34,90 лева

Класически сандал

Задължително е да стартираме лятото с удобни класически сандали. Черният цвят е най-предпочитан от дамите, защото дава възможност за различни комбинации с други нюанси от цветната палитра. Равната подметка е удобна за всекидневно ползване, а плътните каишки и релефна подметка осигуряват стабилност върху всякакви настилки.

* Сандали Deichmann, цена: 39,90 лева

Бохемски сандал

Кафявата кожа с перфорации и асиметрична двойна каишка са добър избор за белите, сините и нюд нюансите върху летните дрехи. Усещането за бохемско вдъхновение някак си мигновено внася нотка на спокойствие и баланс във визията, а съчетанието между семплост и дързост в декорациите превръщат модела в добро допълнение към всякакви силуети.

* Сандали Primadonna, цена: 137,39 лева, намалена на 20,83 лева

Сандали с платформа

За топлите дни, в които искаме да подчертаем женствеността, на помощ идват сандалите с висока платформа. Смелите комбинации с цветове като неоново оранжево и бяло внасят настроение и се превръщат в стилен акцент на всяка визия. Тенденциите от модния подиум диктуват вдъхновение от еспадрилите и вмъкване на въжени детайли в платформата на сандалите.

* Сандали Jumex, цена: 233,61 лева, намалени на 64,34 лева

Сандали на висок ток

Елегантните вечерни рокли са за предпочитане на късни събирания или официални поводи. Те завършват елегантната визия, издължавайки визуално силуета и краката. Класическият черен цвят е модернизиран с ефектен детайл от сложна плетка, наподобяваща мрежа. Каишката осигурява стабилност и удобство, позволявайки да продължим вечерта до сутринта.

* Сандали Zara, цена: 199 лева

Гладиаторски сандали

Тенденциите от античността носят духа на мистиката в митовете и легендите. Удобството при тези модели идва от многобройните каишки и загатнат дълъг цип в задната част на сандала. Ниската подметка позволява дълго носене без да се чувства умора в краката. Можете да комбинирате както с мини рокля, така и с дълга пола и официална рокля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари