IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-необходимите обувки

21 юни 2015 04 18

Единствените модели, които ви трябват

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато става въпрос за обувки, обикновено следваме мотото, че колкото повече, толкова по-добре. Не можем да се наситим на новите модели, принтове, геометрични форми и модернистични визии.

Представяме си ги мислено с всички дрехи, които имаме и задължително ги добавяме към вече богатата колекция, която притежаваме.

Ако оставим настрана терапевтичния ефект, който закупуването на обувки има, в действителност моделите, от които наистина имаме нужда са много малко.

Представяме ви какво трябва да присъства в шкафчето ви за обувки, за да имате как да завършите всяка една визия, независимо от нейния стил или цвят.

В крайна сметка, всичко останало е начин да поглезим себе си и да се почувстваме добре.

1. Черни обувки на висок ток

Невъзможно е за една жена да преминава с лекота през живота, без да има подръка или по-точно под крак високи черни обувки. Не е случайно, че тази класика си е извоювала правото да бъде най-често търсеният модел и да се задържа в класациите толкова много време. Универсалният им вид допълва еднакво добре дънки с тениска и официален костюм.

2. Бели маратонки

Всяка жена се нуждае от удобни обувки, с които да направи уикенда още по-приятен. Придържаме се към утвърдената класика в бяло, защото може да внесе усещане за чистота и практичност.

3. Сандали с ток

Ако отивате някъде, където е по-формално, но не искате да носите отново класическите черни обувки, на помощ идват сандалите с ток. Те са ключът към романтиката в топлите дни и ви препоръчваме да ги изберете в неутрален нюанс, за да имате повече възможности за съчетаване.

4. Боти

Представете си какво би било, да настъпят зимните месеци и вие да не сте подготвени – никак няма да е приятно. Точно затова, един чифт удобни боти са задължителни за всеки женски гардероб. Най-добрата част е, че този модел може да се носи през всички студени дни, независимо от сезона.

5. Равни сандали

В момента, в който настъпят високите температури, спортните затворени маратонки може би няма да са най-комфортният избор. Сандалите с равна подметка са лесни за обуване и със своето удобство и практичност се превръщат в най-желаната обувка за летните дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари