IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк на гарата

26 август 2015 10 00

Красавицата – модна икона

Снимка: Bebe

Снимка: Bebe

История за това, как да се превърнем в икона на красотата и да опознаем ценностите на света разказват от bebe в новата си рекламна кампания за есен-зима 2015.

Изключително креативният проект се фокусира върху екзотичната красота на един от най-известните супермодели в модната индустрия към настоящия момент – Ирина Шейк.

Приятелката на Брадли Купър демонстрира драматични и луксозни визии, които я представят в образа на елегантната жена на път.

Колекцията тематично носи името „Be Iconic” и откроява като главен акцент стиловете от цял свят, сред които бохемски, градски и луксозен.

Концепцията за буквално стилното пътешествие до различните култури е завършена с локацията, на която са заснети кадрите – красива гара.

Луксозните визии варират от кашмирено палто с косъм през феерични рокли във флорални елементи и пъстри нюанси, до сива рокля по тялото с драматично дълбоко деколте, кожени ръкавици и високи до коляно ботуши.

Специално място е отредено на аксесоарите, характеризиращи се с високи токчета при обувките и масивни бижута с многобройни инкрустации от камъни.

Можете да видите съблазнителката Ирина Шейк в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари