IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булка като жасмин

10 септември 2015 09 34

Carolina Herrera и предложенията за 2016

Снимка: Carolina Herrera

Снимка: Carolina Herrera

Ако следващата година ви предстои да встъпите в брак, то със сигурност сте започнали подготовката по големия ден отсега.

Именно поради тази причина представяме най-добрите предложения на сватбата на модните къщи.

След като видяхме красивите вдъхновения в ревюто на Carolina Herrera за пролет-лято 2016, със сигурност ни се прииска и ние да се омъжим.

Роклите са вдъхновени от симетрията и формите на цветовете на жасмина, които са пресъздадени с майсторство и прецизност от тюл, коприна, сатен и сложна органза, вплетена като елементи.

Моделите варират между класически и модернизирани такива, като се открояват тенденции за горна част без презрамки, А-линеен силует, пищни детайли от дантела, имплементиран в кройките шлейф и игра с наслагване на различни по дължина пластове.

Забележителното в рекламната кампания, създадена чрез професионалния обектив на фотографа Макс Вадукул и модела Кейт Кинг е, че всички кадри са заснети в къщата на дизайнерката в елитния Ъпър Ийст Сайд в Ню Йорк.

На практика, освен последните предложения при сватбените силуети, Каролина Ерера дава възможност за една обиколка на собствения си дом.

Забележителните кадри можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари