IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висшата мода срещна технологията

12 септември 2015 04 36

Apple и Hermès в неочаквано добра колаборация

Apple Watch, Снимка: Hermès

Apple Watch, Снимка: Hermès

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук обяви, че двете марки ще обединят сили за една специална колекция, която ще даде възможност за създаване на един съвременен, практичен и модерен облик на технологичното изделие.

Колекцията ще даде възможност на клиентите да избират между три различни модела на кожените каишки – „Double tour“, „Cuff“ и „Single tour“.

„Double tour“ представя удължен вариант на едноименния емблематичен за Hermès модел каишка, който се увива два пъти около китката. Цветната палитра предоставя възможност за избор между общо четири цвята.

„Cuff“ каишката е вдъхновена от красотата на конната езда и е изработена от иконичната кожа на Hermès , която позволява на специален сензор за пулса да установи постоянен контакт с китката. Предлага се в един цвят.

„Single tour“ е класическият вариант, който напомня на прецизните каишки на конското седло – едно своеобразно намигване към архивите и духа на модната къща. Предлага се в три различни цвята.

Всеки един от часовниците Apple Watch Hermès може да бъде индивидуално персонализиран с три облика на циферблата, за да отговаря на вашите настроение, стил и характер.

Можете да разгледате резултата от креативната колаборация между Hermès и Apple в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари